Έτσι θα καταφέρεις να γίνεις Fit μέχρι την Πρωτοχρονιά! 6 μικρές συμβουλές!
Πάει ο παλιός ο χρόνος και το κάψαμε για τα καλά παιδιά, δεν έχουμε παράπονο. Σου δίνουμε μικρά tips για να είσαι ένα τσακ πιο fit, μέχρι το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Μπήκαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του χρόνου και έμειναν λίγες μέρες μέχρι το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ας μην γελιόμαστε, την χρονιά που πέρασε και τα γλυκάκια μας τα φάγαμε, και στο ψυγείο ορμήσαμε μέσα στο βράδυ παλεύοντας με τις ερινύες μας και τα ποτάκια μας τα ήπιαμε.

Και ξαφνικά θέλουμε τέλος του χρόνου, να δείχνουμε fit! Και περιμένουμε απ’ τον γυμναστή μας (που άνθρωπος είναι και αυτός και όχι μάγος), να τα κάνει όλα. Δεν γίνεται!

Ας μην τρελαινόμαστε όμως. Εδώ έχουμε μερικές συμβουλές για να φτιάξει λίγο το σώμα σου, μέχρι να σε βρει ο νέος χρόνος.

 

 

1. Ξεκίνα να μετράς θερμίδες.

Το έχουμε ακούσει ότι η πιο απλή φόρμουλα πίσω από την απώλεια βάρους είναι ότι οι θερμίδες που καις πρέπει να ξεπερνούν το ποσό των θερμίδων που καταναλώνεις.

2.Έχε ένα μπολ με φρούτα σε ορατό σημείο, στο σπίτι ή στη δουλειά.

Μια έξυπνη λύση είναι οι μπάρες πρωτεΐνης ή δημητριακών. Σίγουρα μια-δυο μπάρες την ημέρα μπορούν να κάνουν διαφορά στο σωματικό σου λίπος και περιέχουν και λίγες θερμίδες, αντικαθιστώντας έτσι ένα γεύμα.

3. Μην κολλάς σε μια και μόνο σωματική δραστηριότητα

Μην επιμένεις να γυμνάζεις συγκεκριμένα μέρη του σώματος σου και για πολύ ώρα. Κάνε κυκλική γυμναστική ή δοκίμασε διαφορετικά στυλ γυμναστικής που εκτός από εξωτερικό αποτέλεσμα, θα φτιάξουν και την διάθεση σου.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;