Black Friday 2017 καταστήματα: Ρεκόρ συμμετοχών - ΛΙΣΤΑ
Black Friday 2017 καταστήματα. Δείτε εδώ ολόκληρη τη λίστα με τα μαγαζιά που θα κάνουν ακραίες εκπτώσεις και τις καλύτερες προσφορές που παίζουν στην αγορά!

Χαμός και ρεκόρ συμμετοχών από τα καταστήματα για την Black Friday 2017. Ας δούμε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν.

Black Friday 2017 καταστήματα:

1.Public

Smartphones βιντεοκάμερες, τηλεοράσεις, laptop καθώς και παιχνιδομηχανές παρουσιάζονται με εκπτώσεις.  Black Friday 2017 Public: Οι προσφορές ξεκίνησαν – Δες ΕΔΩ σε ποια προϊόντα!

2. Κωτσόβολος

Εκπτώσεις που αγγίζουν το 50% και πολλά ακόμα όπως υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, laptop, smartphones και άλλα σε αντίστοιχα χαμηλές τιμές. Black Friday 2017 Κωτσόβολος: Δες εδώ τις μεγάλες προσφορές!

3. Media Markt

Ήδη από σήμερα υπάρχουν 35 προϊόντα , τα οποία ονομάζει Black Friday Sneak Peek με μεγάλες εκπτώσεις. Black Friday 2017 Media Markt: 15 ακραίες προσφορές από 10 έως 50 ευρώ!

4. Γερμανός

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα γιορτάζουν τη Black Friday 2017 με μοναδικές προσφορές, όπως έκαναν και πέρυσι. Black Friday 2017 καταστήματα: Ακραίες εκπτώσεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

5. Πλαίσιο

Εγκλήματα τιμής, όπως τα χαρακτηρίζει, θα κάνει και το Πλαίσιο το οποίο ζητά από τους καταναλωτές να καταχωρήσουν το email τους για να ενημερωθούν πρώτοι για τις νέες προσφορές. Black Friday 2017 ΠΛΑΙΣΙΟ: Δες εδώ τις ακραίες εκπτώσεις!

6. Μc Artur Glen

Εκπτώσεις που φτάνουν έως και 80%.

7. Moustakas

Για τους μικρούς φίλους εκπτώσεις έχει ανακοινώσει και ο Moustakas μέσω ραδιοφωνικών σποτ προαναγγέλοντας πως την Μεγάλη Παρασκευή με την αγορά ενός παιχνιδιού το δεύτερο θα είναι με έκπτωση 50%.

8. RIVER WEST

Εκπτώσεις σε ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες κομμωτηρίου που θα φτάνουν και το 70%.

9. SEPHORA

Στον θεσμό της Black Friday 2017 συμμετέχουν και τα καταστήματα καλλυντικών SEPHORA.

10. Hondos Center

Μοναδικές εκπτώσεις για την Παρασκευή και το Σάββατο, που φθάνουν και το 50% υπόσχονται και τα Hondos Center.

11. ENTOS

Εκπτώσεις σε έπιπλα που φθάνουν το 50% προσφέρουν τα καταστήματα ENTOS.

12. JYSK

Για όλο το διάστημα 23-26 Νοεμβρίου, τη διάρκεια ισχύος των «Black Friday» προσφορών της.

13. OYSHO 

Για ανανέωση στην ιδιαίτερη καρνταρόμπα σας μπορείτε να επισκεφτείτε την εταιρεία Oysho η οποία από τις 23 Νοεμβρίου στις 22.00 μ.μ μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου στις 23.59 μ.μ θα έχει έκπτωση έως και 20% σε ρούχα και εσώρουχα τόσο στα ηλεκτρονικά όσο και στα φυσικά καταστήματα.

14. Intersport

Προσφορές σε επιλεγμένα είδη και από την αλυσίδα αθλητικών ειδών Intersport. Αθλητικά παπούτσια, μπουφάν και αθλητικά είδη επώνυμων εταιρειών σε μειωμένες τιμές ειδικά για την Black Friday 2017.

15. Tsakiris Mallas

16. Celestino 

17. Pink Woman

18. GAP

Μέχρι 50%

19. H&M

Μέχρι 40%

20. Prince Oliver

21. Ryanair

Black Friday 2017 Ryanair: Ακραίες προσφορές – Εισιτήρια από 10€!

22. Peugeot

Για αυστηρά περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων – κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού – ισχύουν τιμές έκπληξη για όλα τα επιβατικά μοντέλα Peugeot 108, 208, 301 και 308.

23. LIDL

Στο χωρό των εκπτώσεων της Μαύρης Παρασκευής συμμετέχουν τα super market με την Black Friday από τα Lidl σε επιλεγμένα προιόντα και μόνο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

24. Koolfly 

Με εκπτώσεις έως 70% που έχουν ήδη ξεκινήσει.

25. Sugarfree

Eκπτώσεις μέχρι 40%

26. Βody Shop

Μεγάλες εκπτώσεις σε ό,τι και να πάρεις.

27. Notos.gr 

50% στα αγαπημένα σου brands

Ποιο όμως θα είναι το ωράριο των καταστημάτων την Black Friday 2017;

Παρ’ όλα αυτά το ωράριο των καταστημάτων που θα συμμετέχουν στο Black Friday 2017, δεν φαίνεται ότι θα επεκταθεί. Ενδεχομένως μερικά μικρότερα καταστήματα τηρήσουν το ωράριο των πολυκαταστημάτων και να παραμείνουν ανοικτά από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ..

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας απέστειλε εγκύκλιο προς τις ομοσπονδίες και τους εμπορικούς συλλόγους μέλη της, ώστε να πραγματοποιηθεί πανελλαδικά το έθιμο και να καθιερωθεί σταδιακά. Όμως δεν φαίνεται να υπάρχουν μεταβολές στο ωράριο.

Συμβουλές για καλύτερες αγορές στην Black Friday 2017

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο κατάστημα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις online ότι έχει προγραμματίσει για φέτος. Η Μαύρη Παρασκευή, έτσι και αλλιώς ξεκινάει online νωρίτερα από ότι στα φυσικά καταστήματα. Από το βράδυ της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου οι πρώτες εκπτώσεις θα είναι online και θα σας περιμένουν σε online stores και e-shops.

Μην περιμένεις λοιπόν να ανοίξουν τις πόρτες τους τα μαγαζιά και τα πολυκαταστήματα για να κάνεις τις αγορές σου. Θα βρεις online τις μεγαλύτερες προσφορές και εκπτώσεις. Οι φετινές εκπτώσεις μην ξεχνάς ότι θα φτάσουν μέχρι και το 80%, ποσοστό τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;