My Style Rocks: Αρπάχτηκαν πάλι Κατσαΐτη και Ραμόνα!
Δες τι έγινε!

Η Ραμόνα Βλαντή, η παίκτρια “τσαμπουκάς” του My Style Rocks, είναι γνωστό ότι δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της!

Πολλές εντάσεις έχουν δημιουργηθεί λοιπόν μεταξύ της διαγωνιζόμενης και της διάσημης στυλίστριας Αλεξάνδρας Κατσαΐτη όταν η δεύτερη έχει “τολμήσει” να εκφράσει τη διαφωνία της ως προς τις στυλιστικές επιλογές της Ραμόνας.

Αυτή τη φορά, το outfit που είχε επιλέξει η παίκτρια άρεσε σε γενικές γραμμές στην κριτή όμως και πάλι τα πράγματα δεν πορεύτηκαν εντελώς ομαλά…

«Ελπίζω αυτή η εικόνα να μην είναι πάλι από καμιά βιτρίνα ίδια» είπε η στυλίστρια και η Ραμόνα πήρε αμέσως “ανάποδες” απαντώντας, «Δεν ήταν ποτέ καμία εικόνα μου από βιτρίνα. Και δεν θα είναι και ποτέ. Είμαι η μόνη που δεν μπορείτε να το πείτε αυτό»

«Είναι κρίμα για εσάς. Ειδικά για όσα κορίτσια τους αρέσει αυτό το πράγμα, το styling, ο πειραματισμός, να δοκιμάζουν, να τολμούν. Είναι κρίμα γιατί εκτίθεστε εσείς.»

«Επειδή μιλάτε για το κόκκινο και το έχετε διαβάσει στο twitter προφανώς, θα σας πω εγώ ότι είναι από τρία μαγαζιά, γιατί η βιτρίνα των συγκεκριμένων μαγαζιών δεν ήταν του γούστου μου. Και όχι δεν θα μπορούσα ποτέ εγώ να είμαι μια βιτρίνα. Το έχω αποδείξει νομίζω αυτό» συμπλήρωσε θυμωμένη η τσαμπουκαλού Ραμόνα.

Τελικά ευτυχώς, δε βγήκαν τα μαχαίρια!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Βρήκαμε τι μας θυμίζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;