Τι είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη σχέση του με τη Ντορέττα; Δες εδώ! (video)
Δες εδώ!

Οι φήμες που θέλουν τον νικητή του περσινού Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο και τη γνωστή παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, ζευγάρι, τον τελευταίο καιρό οργιάζουν!

Όταν ανακοινώθηκε μάλιστα ότι οι δυο τους θα βρεθούν μαζί επί σκηνής για να παρουσιάσουν μία βραδιά βραβείων στην Κύπρο, οι φήμες αυξήθηκαν καθώς ο κόσμος δε πίστεψε πως η επιλογή αυτή ήταν τυχαία.

Και για να έρθουμε στο προκείμενο…

Καλεσμένος βρέθηκε λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, αν πρόκειται παρουσιάζει φέτος το Survivor Πανόραμα, όπως συνηθίζεται να γίνεται με τον νικητή του παιχνιδιού στην Τουρκία. Στην ερώτηση ο Ντάνος απάντησε, «Δεν ξέρω αν στην Τουρκία συμβαίνει αυτό. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά θα δούμε. Αν μου γινόταν θα έπρεπε να το σκεφτώ».

Έπειτα μίλησε για την παρουσίαση των βραβείων Time Out στην Κύπρο και στο πλευρό της Ντορέττας: «Είναι ένα πρώτο βήμα όσον αφορά την παρουσίαση κάποιου event και είναι και ένα καλό test για εμένα κι από εκεί και πέρα θα δούμε».

Τότε οι δημοσιογράφοι δε μπόρεσαν να συγκρατηθούν και τον ρώτησαν για τη σχέση του με την παρουσιάστρια. Η Ναταλία Γερμανού προσπάθησε προς στιγμήν να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση, όμως οι δημοσιογράφοι επέμειναν κι άλλο. Τότε ο Αγγελόπουλος κάπως ενοχλημένος απάντησε, «Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να μας βγάζετε ζευγάρι από τη στιγμή που έχουμε δηλώσει ότι είμαστε φίλοι, έχουμε γνωριστεί και θα κάνουμε και δουλειά μαζί τέλος του μήνα.”

 

Δες και το βίντεο:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δείτε επίσης: Η ατάκα του Ντάνου που τρέλανε τον Σεφερλή !

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;