Φοιτητική ζωή: Οι 5 καλύτερες φοιτητουπόλεις της Αγγλίας!
Αυτές είναι οι καλύτερες φοιτητουπόλεις της Αγγλίας!

3. Μπράιτον.

Αγαπάμε Μπράιτον και εννοείται οι λόγοι να σπουδάσεις εκεί είναι άπειροι! Ας ξεκινήσοπυμε απο τα εκπαιδευτικά ιδρύματα! Υπάρχουν δύο βασικά πανεπιστήμια στο Μπράιτον. Το Πανεπιστήμιο του Sussex είναι ένα κορυφαίο Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου και ένας απο τους κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Το 89% των φοιτητών του Sussex που αποφοίτησαν αυτό το καλοκαίρι δήλωσαν ότι ήταν υπέρ- ικανοποιημένοι από την πανεπιστημιακή τους εμπειρία! Επίσπλέον, υπάρχει και το περίφημο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον, το οποίο βασιλεύει στην όμορφη παραλιακή πόλη του Μπράιτον από το 1859 και έχει αμέτρητες ειδικότητες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ζωή στο Μπράιτον, είναι σαφώς πολύ πιο οικονομική απ’ ότι στο Λονδίνο, χωρίς ωστόσο να μεσολαβεί μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων, καθιστώντας την ιδανική και ιδεώδης επιλογή για τις προπτυχιακές αλλα και μεταπτυχιακές σπουδές σου! Η νυχτερινή ζωή απο την άλλη είναι αχαλίνωτη, με κέντρα εστίασης για κάθε πιθανή προτίμηση και τα πολιτιστικά events ανανεώνονται… με το φτυάρι!

Έφυγες για Μπράιτον!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1