Ηλεκτρονικό Εισιτήριο: Πότε κλείνουν οι μπάρες τελικά;
Τσέκαρε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μπάρες στους σταθμούς θα αρχίσουν να κλείνουν σταδιακά από τις 15 Νοεμβρίου και το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα μπει σε πλήρη λειτουργία. Εξάλλου, όπως δήλωσε ο υπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1 υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ ΟΑΣΑ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την επέκταση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Κανονικά διατίθεται από την αρχή της εβδομάδας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο μονής διαδρομής, ενώ έως τις 15 Νοεμβρίου θα επιτρέπεται τελικά η χρήση των παλιών χάρτινων εισιτηρίων, αλλά και των παλαιών καρτών.

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο: Για ποιες διαδρομές θα κοστίζει λιγότερο από 1 ευρώ;

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΑ χθες Δευτέρα

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι από χτες, 6 Νοεμβρίου 2017, διατίθεται και μεμονωμένα το ηλεκτρονικό εισιτήριο μονής διαδρομής ATH.ENA Ticket, έναντι 1,40 ευρώ. Το εισιτήριο των 1,40 ευρώ ήταν διαθέσιμο, τόσο στην προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα ΑΤΗ.ΕΝΑ Card, όσο και στην ανώνυμη ηλεκτρονική κάρτα ATH.ENA Card.

Για τη προμήθεια του μεμονωμένου ηλεκτρονικού εισιτηρίου ATH.ENA Ticket των 1,40 ευρώ, ο επιβάτης μπορεί να προσέλθει, είτε στα εκδοτήρια της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ, είτε στα Αυτόματα Μηχανήματα, ακολουθώντας τις σχετικές ενδείξεις.

Ο ΟΑΣΑ προτρέπει το επιβατικό κοινό να μην πετά τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και κάρτες, αλλά να τα επαναχρησιμοποιεί, καθώς είναι επαναφορτιζόμενα. O Οργανισμός εξετάζει την υιοθέτηση πιο ευέλικτης και ελκυστικής τιμολογιακής πολιτικής σε όσους τα επαναφορτίζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;