Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Ένας νέος κύκλος θεραπείας των αδυναμιών, των παθών και των φόβων μας
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19 Νοεμβρίου. Από την Λίλιαν Σίμου

Λέων

Ήρθε η στιγμή να αναλογιστείτε αυτό που αφορά το θεμέλιο της ζωής σας και να κάνετε μία προσεκτική προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξετε εκ νέου το έργο σας. Πρέπει όμως να ξεκινήσετε από την αρχή, ίσως αναζητώντας τα αίτια των λαθών σας. Επιδιώξετε να θωρακίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να ανελιχθείτε στην καριέρα σας. Δοκιμάστε την γοητεία και την ζεστασιά σας, αλλά παλέψτε την ίδια στιγμή, με πείσμα, για να επικρατήσετε.
Θα είναι σημαντικό να σκεφθείτε πως εκτυλίσσεται μία καλή αρχή για σας, να μπει ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα βασίζεται στις πραγματικές σας ανάγκες, ίσως σε μία πιο ισχυρή θέληση, λιγότερο εγωισμό και περισσότερο βάθος και αναζήτηση σε αίτια, φοβίες, ανησυχίες.
Αν η οικογένεια σας έχει κουράσει, τότε θα ήταν καλό να αναζητηθεί ένας νέος προσωπικός χώρος, για να ξεκουράζεστε και να ανακουφίζεστε. Παράλληλα, θα βοηθούσε να τακτοποιήσετε την οικογενειακή σας περιουσία.
Στην κοινωνική σας ζωή, θα πρέπει να ανακαλύψετε εκ νέου την ερωτική σπίθα και θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να χαρείτε για τον θαυμασμό που προκαλείτε.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σας κάνει να αλλάξετε εντελώς το σκεπτικό σας και μάλιστα να επιδιώξετε να έχετε ένα περιβάλλον που θα ανατρέπει τις έως τώρα επιλογές. Αυτό είναι καλό, καθώς φέρνετε κοντά σας νέα άτομα, ή άτομα με νεωτεριστικές ιδέες, σας εμπλουτίζουν με τις απόψεις τους και σας βοηθούν να εστιαστείτε σε σημεία που δεν είχατε ως τώρα λάβει υπ’ όψη.
Ωστόσο, στο άμεσο περιβάλλον θα αντιμετωπίσετε ενδεχομένως κάποια ζήλια και θα υπάρχει ένας ανταγωνισμός που μπορεί να σας ενοχλήσει. Έχοντας διατηρήσει συχνά ένα χαμηλό προφίλ, ο λόγος σας πλέον φαίνεται πιο έντονος, πιο δεικτικός ή πιο καυστικός, καίριος όμως και ουσιαστικός. Απλά μην είστε απόλυτοι ή δογματικοί στις απόψεις. Θα δώσετε μάχες για τις ιδέες σας και θα δεχθείτε αντιρρήσεις.
Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κατακτήσεις και φλερτ, που όμως ενώ θα σας κινητοποιήσουν, δεν είναι σίγουρη η διάρκειά τους καθώς είστε αρκετά ρομαντικοί. Ενδεχομένως είναι παροδικά. Για να κρίνετε πόσο σας ενδιαφέρουν και σας αγγίζουν, θα χρειαστεί να δείτε την συναστρία σας σε όλα τα επίπεδα.
Με τους συγγενείς, η αντιπαράθεση δεν είναι εύκολη, εκτός κι αν αναθεωρήσετε τις σχέσεις και κάνετε μία νέα αρχή. Αν έχετε διαφορές με τα αδέλφια, αυτή την εποχή αποφύγετε να τις συζητήσετε. Αν είστε σπουδαστές, πρέπει να επιμείνετε στο θέμα των σπουδών σας.

Ζυγός

Πολλές σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, επιφέρει η Σελήνη αυτή αλλά και η κατανόηση των γεγονότων του πρόσφατου παρελθόντος. Οι αξίες σας αλλάζουν και τίθενται σε νέα βάση. Να μην σας φοβίζει η αλλαγή, η ανασφάλεια ή η ανατροπή.
Για αρκετό χρονικό διάστημα, έχετε υποστεί μία αβέβαιη κατάσταση στον τομέα των οικονομικών, με σκοπό να μάθετε να αξιολογείτε διαφορετικά τις προτεραιότητες της ζωής σας. Είναι πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό αυτό, αλλά παράλληλα είναι πολύ δύσκολο, αφού θέλετε σαν φύση ζωδίου, όλα να είναι ζυγισμένα και ισορροπημένα. Ωστόσο, μέσα από τις ανατροπές έρχεται η εξέλιξη του ανθρώπου!
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα αντιμετωπίζονται διαφορετικά και ίσως κτητικά, σε σχέση με το χθες. Αλλά παράλληλα κάποια θα πάψουν να είναι πολύ κοντά σας. Σε ένα διαρκές παιχνίδι εναλλαγών, δοκιμάζεστε να ζείτε σε λιγότερη αρμονία από αυτή που συνηθίσατε, αλλά παράλληλα είναι απαραίτητο να κάνετε την αλλαγή και να σταθείτε ενεργοί σε ένα κόσμο που διαρκώς αλλάζει… είναι γενικότερο και όχι μόνο προσωπικό!
Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας, αλλά περιορίστε για λίγο τις απαιτήσεις. Ο αγώνας για ευημερία οικονομική, σας φέρνει στα άκρα. Αν έχετε συνεργάτη, θα φανεί πως σας ανταγωνίζεται. Μάλιστα μπορεί να διαφωνήσετε έντονα για τα κέρδη της επιχείρησης.

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας ολοκληρώνεται ένα πρόγραμμα εσωτερικής κάθαρσης. Κατά συνέπεια με την Νέα Σελήνη, ανοίγει ένας νέος κύκλος συγκινήσεων και ευαισθησίας. Δύναμη και υγεία, αλλά και μία απαραίτητη αναζωογόνηση όπου νοσείτε, είναι σημαντική. Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι, εξασθενημένοι ως προς τον παλμό της ζωής, έλλειψη πληρότητας σε στόχους και προσωπική ικανοποίηση.
Οι εμπειρίες σας έχουν βοηθήσει να ανακαλύψετε το σημείο που χρειάζεται βοήθεια, αλλαγή και ανανέωση. Περνάτε συχνά μεταμορφωτικά στάδια, αυτό σας κάνει πολύ πιο δυνατούς, καθώς η αίσθηση της απώλειας για σας, είναι συνυφασμένη με την ροή της ίδιας της ζωής.
Θα είστε κερδισμένοι, θέσετε νέα πλάνα, σχέδια στόχους. Τολμήστε και προκαλέστε την τύχη σας, με τον δικό σας μαχητικό και δυναμικό τρόπο! Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις στις οποίες θα ήταν σημαντικό να ανταποκριθείτε! Φυσικά τώρα μόλις ξεκινά ένας νέος κύκλος προσωπικών αναγκών για σας, αλλά έχετε το τιμόνι στα χέρια σας. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Δώσετε προτεραιότητα στα ουσιώδη που σας ενδιαφέρουν, επιλέξτε τα ουσιώδη για σας τους ίδιους!
Στους συνεταιρισμούς, φαίνεστε αρκετά απαιτητικοί στις διαπραγματεύσεις. Προσπαθείτε να ελέγχετε τις εξελίξεις. Μην πιέζετε όμως πολύ τους συνεργάτες.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;