Μητέρα έντυσε την 2 ετών κόρη της αγγελάκι της Victoria Secret και όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε πανικός (video)
Κάποιες μητέρες δεν έχουν όρια... Ιδίως αυτή που έντυσε βρέφος αγγελάκι Victoria Secret

Σφοδρή κριτική έχει δεχτεί η ηθοποιός Terri Kwan, 41 ετών από την Ταϊβάν, για την απόφασή της να ντύσει την κόρη της, με αφορμή το Halloween, με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες!

Η ηθοποιός ανέβασε τις φωτογραφίες της 2χρονης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς και στο κινεζικό σάιτ κοινωνικής δικτύωσης Weibo, οι οποίες πολύ σύντομα αναπαράχθηκαν στα social media προκαλώντας εντονότατες αντιδράσεις. Και όχι άδικα.

hᎪᏢᏢᎽ hᎪᏞᏞᎾᎳᎬᎬᏁ Part 4- Supermodel CC~????? #Halloween #TrickOrTreat #VictoriasSecretModel #Supermodel #Angel #VS #萬聖節 #維多利亞的秘密 #維密天使 #維密超模 #超模

A post shared by ?關穎Terri Kwan??? (@kwanterri) on

Η εικόνα ενός μωρού, που φοράει εσώρουχα, ζαρτιέρες και φτερά είναι απωθητική έως ενοχλητική το λιγότερο. Την ίδια άποψη μοιράζεται και η πλειονότητα της κοινής γνώμης και πολλοί χρήστες των social media χαρακτήρισαν τις φωτογραφίες, « ακατάλληλες, απαράδεκτες και άρρωστες».

Δεν έλλειψαν βέβαια και οι πιο ψύχραιμες φωνές που συνιστούσαν να αφήσουν την λογική να πρυτανέυσει λέγοντας ότι πρόκειται απλά για μια αμφίεση σε παιδικό πάρτι και τίποτα περισσότερο… Η Terri Kwan, πάντως, υπερασπίστηκε την επιλογή της, λέγοντας ότι ντύνει ανα καιρούς την κόρη της με διάφορα κοστούμια από την ημέρα που γεννήθηκε. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στο Instagram για να το διαπιστώσει: η μικρή έχει ντυθεί στο παρελθόν νοσοκόμα, γοργόνα, πριγκίπισσα, Χαβανέζα.

Όπως και νά ‘χει είναι αδικαιόλητο…

 

Δες επίσης! Ακραίο αλλά κάποιος πλήρωσε 10.000 ευρώ για αυτή τη ζωγραφιά της Britney Spears

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;