Eurovision 2018: Αυτά είναι τα ελληνικά τραγούδια!
Ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που ετοιμάζονται για τη Eurovision 2018;

Οι προετοιμασίες για τη Eurovision 2018 έχουν ξεκινήσει και είναι “πυρετώδεις”!

Μέχρι πρότινος η επιτροπή της ΕΡΤ που αποτελείται από έναν αριθμό μουσικών και παραγωγών της ραδιοφωνίας της ΕΡΤ, δεχόταν τις προτάσεις των διάφορων δισκογραφικών εταιριών και τις μελετούσε για να βγάλει τελικά τους καλύτερους για συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision 2018.

Σημειώνεται βέβαια, ότι τα ονόματα των πέντε υποψηφίων που πήραν το “οκ” από την καλλιτεχνική επιτροπή δεν περνούν αυτομάτως και στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη της οριστικής συμμετοχής.

Θα πρέπει οι δισκογραφικές εταιρίες που εκπροσωπούν τον εκάστοτε καλλιτέχνη να διασφαλίσουν στην ΕΡΤ ότι θα πράξουν τα δέοντα για την προώθηση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Τότε και μόνο τότε θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο θα ετοιμάσουν βαλίτσες για το ταξίδι τους στη Λισαβόνα.

Αναμέται λοιπόν, τις επόμενες ημέρες να συσταθεί αυτή η νέα επιτροπή από πρόσωπα της ΕΡΤ που θα αρχίσουν κύκλο επαφών με τις  δισκογραφικές εταιρείες και οι οποίες πρέπει να διασφαλίσουν στα επτά μέλη της ότι αν πάρουν το χρίσμα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας θα αναλάβουν τα έξοδα που πρέπει να αναλάβουν, όπως το κόστος της παραγωγής για τη σκηνική παρουσία, το βίντεο κλιπ και την προώθηση. Όλη αυτή η διαδικασία έχει συγκεκριμένο σκοπό! Να μην ακουστεί σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο ότι «η ΕΡΤ πετά λεφτά για το πανηγυράκι της Eurovision 2018».

Τα τραγούδια που πήραν την “έγκριση” να περάσουν στην επόμενη φάση της διαδικασίας είναι τα εξής:

-«Από τη Θράκη ως την Κρήτη» με τους Χοροσταλίτες (Δισκογραφική: SPIDERMUSIC)

Baila Jazz» με τον Τόνι Βλάχο (Δισκογραφική: SPIDER MUSIC)

Ίδιο Tempo» με τους «Duo Fina» (ΔισκογραφικήRECORDS ON TOP)

-«Μην ξεχνάς τον ήλιο» με την Αρετή Κετιμέ (Δισκογραφική: SPICY MUSIC)

-«Το όνειρό μου» με τη Γιάννα Τερζή (Δισκογραφική: PANIK ENTERTAINMENTGROUP)

Δε μένει λοιπόν παρά να περιμένουμε, για να μάθουμε ποια τραγούδια και ποιες δισκογραφικές θα πείσουν τους υπεύθυνους της ΕΡΤ και θα τους δούμε κατά τη διάρκεια του ελληνικού τελικού που υπολογίζεται να γίνει περίπου τον Φεβρουάριο του 2018.

Άλλωστε μέχρι τον Μάρτιο, πρέπει να έχει γίνει γνωστή η ελληνική συμμετοχή EBU και το κομμάτι  που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision 2018 που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα, στις 8, 10 και 12 Μαΐου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;