Δες 5 εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης! Για εσένα που βαριέσαι το γυμναστήριο!
Για 'σενα νοιάσου και γυμνάσου!

Ήρθε η ώρα να το παραδεχτείς, βαριέσαι τη γυμναστική!

Έχεις κάνει ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο, γιατί σε μία κρίση αισιοδοξίας, πίστεψες ότι έτσι θα δεσμευτείς σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει τη γυμναστική.

Φόρεσες λοιπόν τις φόρμες σου, πήρες το παγουρίνο σου και πήγες τον πρώτο μήνα καμιά δεκαριά φορές (μαξ)! Ύστερα, έμπλεξες με τη δουλειά, έδωσες ένα διάλειμμα στον εαυτό σου, κανόνισες ποτάρες με τους φίλους σου και το γυμναστήριο κατέληξε να μοιάζει στο μυαλό σου με κολαστήριο.

Μην νιώθεις άσχημα! Το πάθαμε πολλοί και μπορεί να αλλάξει!

Σου παραθέτω λοιπόν 5 τρόπους εκγύμνασης. Σίγουρα κάποιος από αυτούς θα σου φανεί πιο fun και θα ταιριάζει στον τύπο σου.

Και μην ξεχνάς: “Για ‘σενα νοιάσου και γυμνάσου”

1)Aerial Yoga

Μη μου πεις ότι το concept δε μοιάζει τρομερά διασκεδαστικό! Θα αισθάνεσαι σαν ακροβάτης του τσίρκου (που όλοι θεωρούσαμε κουλ στα μικράτα μας)

Στην aerial yoga καλείται κανείς να εκτελέσει τις κλασικές στάσεις της γιόγκα, χωρίς βέβαια να ξεχνάει και τις απαραίτητες αναπνοές, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί ακροβατικές κινήσεις με τη βοήθεια μιας αιώρας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ειδικό πανί, εξαιρετικά ανθεκτικό (αντέχει πολύ μεγάλο βάρος), μήκους 6 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων, το οποίο είναι ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται και στα εναέρια ακροβατικά.

Η εναέρια γιόγκα προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, γυμνάζοντας κυρίως την κοιλιά, τους ώμους και τα χέρια, ενώ συμβάλλει στη σωστή στάση του σώματος μέσω της βαρύτητας. Παράλληλα, πραγματοποιείται βαθιά διάταση των μυών και απελευθέρωσή τους. Οι ανάποδες στάσεις (με το κεφάλι κάτω), που χρησιμοποιούνται πολύ στην aerial yoga, αποσυμπιέζουν τους σπονδύλους, οξυγονώνουν τον εγκέφαλο, τρέφουν τα κύτταρα, ξεκουράζουν την καρδιά, προωθούν τη σωστή λειτουργία των λεμφαδένων και τον καθαρισμό του αίματος.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;