Νέες Θέσεις Εργασίας: Ιδανικές για φοιτητές!
Δεν είμαστε εδώ να σε κοροϊδέψουμε και να σου πούμε ψέματα!

Η εργασιακή κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι σε καμία περίπτωση εξαιρετική ούτε συγκρίνεται με αναπτυγμένες χώρες της Ευρώπης. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να φτάνουμε στο άλλο άκρο και να γινόμαστε μηδενιστές. Δουλειές υπάρχουν και στην Ελλάδα, ακόμη και δουλειές που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη εργασιακή προϋπηρεσία σε καλές εταιρίες που έχουν διάθεση να επενδύσουν σε νέους!
Ας δούμε μερικές αγγελίες από το CollegeLink:

 

  1. Trainee Software Developer @ Totos.gr

Εκπαίδευση στη δουλειά ενώ πληρώνεσαι κανονικά; Και όμως γίνεται! Η ομάδα του Totos.gr μεγαλώνει για να κάνει τις αγορές μας μέσω intern ακόμη πιο εύκολες και ευχάριστες!

 

  1. Εκπρόσωποι Τηλεφωνικών Πωλήσεων @ Mediatel

Η Mediatel αναζητά νέους υποψηφίους για να στελεχώσουν το τμήμα των εξερχόμενων ενεργειών σε υπάρχον και νέο πελατολόγιο! Αν είσαι φοιτητής ή πρόσφατα απόφοιτος είναι μία μοναδική ευκαιρία για προσωρινή δουλειά!

 

  1. Java Web Developer @ develox

Η develox αναπτύσσει τεχνολογικά προϊόντα με κύριο γνώμονα τις πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες της κάθε εταιρίας! Γίνε μέλος της ομάδας και σύμβαλε και εσύ στην περαιτέρω ανάπτυξη της!

 

  1. Back – Office Jr. Associate @ Pet Honest

Αν αγαπάς τα κατοικίδια και το e-commerce βρήκες τη δουλειά των ονείρων σου! Το μεγαλύτερο pet e-shop αναζητά Back – Office Jr. Associate για part-time junior απασχόληση

 

  1. Java Developer @ Converge

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα μεγαλώνει την ομάδα της και αναζητά Junior Java Developer! Κάνε την αίτηση σου και εξελίξου πλάι στους καλύτερους

 

  1. Social Media Manager @ ZonePage

Το πολύ δυναμικό Digital Agency, ZonePage αναζητά νέο δημιουργικό Social Media Manager. Αν ζεις και αναπνέεις για τα social και σε ενθουσιάζει το δημιουργικό μάρκετινγκ αυτή η θέση είναι για εσένα!

 

  1. Software Developer @ VISION SOLUTIONS

Στη Vision Software παντρεύουν την αγάπη για luxury vacation rentals και state of the art web technologies. Αν μοιράζεσαι τα ίδια πάθη εντάξου άμεσα στην ομάδα της!

 

  1. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (Αθήνα)

Ψάχνεις προσωρινή full time ή part time δουλειά με καλή αμοιβή και ευέλικτο ωράριο;
Μόλις τη βρήκες 😉

 

  1. Full-Stack Developer (Python/Django) @ giaola.gr

Η giaola όπως λέει και το όνομα της είναι μία εξαιρετική πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για όλες τις φυσικές δουλειές! Εντάξου άμεσα στην ομάδα της και βοήθησε τους στην ανάπτυξη ενός καινοτόμου προϊόντος!

 

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 280 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση, κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;