Ο Κέβιν Σπέισι αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος μετά από κατηγορία για σεξουλική παρενόχληση!!
Τσέκαρε τώρα εδώ για να μάθεις τι έγινε!!

Πρόσφατα ο ηθοποιός Άντονι Ραπ κατηγόρησε σε συνέντευξή του τον οσκαρικό ηθοποιό Κέβιν Σπέισι, λέγοντας με κάθε λεπτομέρεια πως ο ηθοποιός του επιτέθηκε σεξουαλικά το 1986.

Όπως είπε, ο Άντονι Ραπ ήταν ο μόνος ανήλικος στο επίμαχο πάρτι στο οποίο είχε προσκληθεί επειδή είχε φιλικές σχέσεις με τον Σπέισι.
Ο 14χρονος τότε Ραπ βαρέθηκε και ανέβηκε σε ένα από τα υπνοδωμάτια όπου τον πήρε ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση.

Κάποια στιγμή ο Σπέισι (26 χρονών τότε), μπήκε στο δωμάτιο, τον σήκωσε «όπως σηκώνει ο γαμπρός τη νύφη» και στη συνέχεια «σκαρφάλωσε» από πάνω του.

«Τον είδα να στέκεται στην είσοδο του δωματίου και να με παρατηρεί. Η εντύπωσή μου ήταν τότε ότι ήταν μεθυσμένος. Αντί να μου μιλήσει, με σήκωσε όπως ο γαμπρός σηκώνει τη νύφη. Αρχικά δεν αντέδρασα γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Και τότε ξάπλωσε από πάνω μου» είπε ο Ραπ.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί για πόση ώρα ήταν από πάνω του ο διάσημος ηθοποιός, αλλά θυμάται ότι μετά από λίγη ώρα κατάφερε να ξεφύγει.

Ο Ραπ έσπευσε να εξηγήσει ότι ενώ είχε μοιραστεί την ιστορία με κοντινά του πρόσωπα, αποφάσισε να αποκαλύψει δημόσια την εμπειρία του, λόγω του περιστατικού με τον Γουάινσταϊν.

«Και δεν το έκανα απλά από παράπονο αλλά για να ρίξω φως σε δεκαετίες συμπεριφορών που έγιναν ανεκτές επειδή πολλοί άνθρωποι όπως εγώ μείναμε σιωπηλοί. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω τη διαφορά τώρα»

Ο Ραπ είπε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Σπέισι σε ένα από τα πάρτι μετά την επιτυχία της ταινίας “Precious Sons” στην οποία είχε τότε πρωταγωνιστήσει ενώ πριν από το περιστατικό στο σπίτι, ο Σπέισι τον είχε καλέσει για ποτό σε κλάμπ μαζί με έναν 17χρονο φίλο του.

 

 

Λίγες ώρες μόνο μετά το internet πήρε την απάντησή του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Σπέισι στο Twitter:

«Έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό στον Άντονι Ραπ ως ηθοποιός. Είμαι εντελώς τρομοκρατημένος  με αυτή την ιστορία. Ειλικρινά δεν θυμάμαι την συνάντηση, καθώς πρέπει να έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια. Ωστόσο αν συμπεριφέρθηκα έτσι όπως περιέγραψε, ζητώ μία ειλικρινής συγνώμη για την απαράδεκτη- ανάρμοστη συμπεριφορά μου, η οποία ήταν αποτέλεσμα μέθης. Επίσης λυπάμαι για όλα αυτά τα συναισθήματα πως όπως ανέφερε κουβαλά όλα αυτά τα χρόνια

Αυτή η ιστορία μου δίνει κουράγιο για να μιλήσω και για άλλα πράγματα σχετικά με την ζωή μου. Γνωρίζω πως έχουν ειπωθεί πολλές ιστορίες εκεί έξω για μένα, μερικές από τις οποίες έχουν «πυροδοτηθεί» από το γεγονός πως προστατεύω πολύ καλά την ιδιωτική μου ζωή. «Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου φίλοι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επέλεξα να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς», έγραψε ο Σπέισι στο Twitter αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ανοιχτά τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Η ανάρτησή:

 

 

Δείτε επίσης: Βρες τον Kevin Spacey – Η ακραία μεταμόρφωση του για τον νέο του ρόλο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
1'
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
1'
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
2'
15 - 22
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;