Ο Brad Pitt εγκαταλείπει το hollywood;;; Όντως;;;
Αποσύρεται ο Brad Pitt απο το Χόλιγουντ και ποιός ξέρει τι γίνεται μετά!

Έπειτα απο μια απο τις πιο περιπετειώδεις χρονιές της ζωής του, ο Brad Pitt έχει πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ και να επιστρέψει δίπλα στους γονείς του!

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με γνωστό αμερικάνικο ειδησιογραφικό site, ο 53 χρονος ηθοποιός σκέφτεται να αγοράσει μια κατοικία που βρίσκεται  απέναντι απο το σπίτι των γονιών του και ακριβώς δίπλα απο το σπίτι του αδερφού του, Doug, στην πόλη Springfield της πολιτείας Missouri.

Αυτό που τον οδήγησε σε αυτή την καθοριστική απόφαση ήταν το τέλος που έβαλε η Angelina στη σχέση τους, και συνάμα κλείνοντας του όλες τις πόρτες του να τα ξαναβρούνε. Πολύ σκληρό…

Η ανήσυχη μητέρα του, Jane έπεισε τον γιό της να γυρίσει κοντά στο σπίτι του ωστε να τον έχει απο κοντά και να το βοηθήσει να ξεπεράσει τον άσχημο χωρισμό και την απόσταση απο τα παιδιά του. Aνέφερε χαρακτηριστικά, πως είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσει τον χωρισμό και να προχωρήσει μπροστά, ενώ αυτή την περίοδο, το Χόλιγουντ κρίνεται ακατάλληλο για αυτόν.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται σαν υπερβολή όλο αυτό, αλλα ορισμένες φορές ξεχνάμε οτι ακόμα και οι celebrities είναι άνθρωποι με συναισθήματα και αδυναμίες και οτι πολλές φορές κρύβεται πολύς πόνος πίσω απο το αψεγάδιαστο προσωπείο.

 

Δες επίσης! Απ’ ότι φαίνεται αυτή είναι η νέα σχέση του Brad Pitt!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;