Οι ΘΡΑΞ ΠANKC στο Fuzz Club - Μάθε τα πάντα εδώ!
Μη το χάσεις!

Έφτασε η ώρα που η μπάντα για την οποία όλοι συζητούν – και όλοι θέλουν να δουν ζωντανά – θα ανέβει σε μια μεγάλη σκηνή! Το Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Fuzz Live Music Club (Αθήνα) υποδέχονται τους ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα, για δύο έξαλλες βραδιές… πανκοπανηγυροψυχεδέλειας! Μια λέξη που προσπαθεί, αλλά από μόνη της δεν είναι αρκετή για να περιγράψει τον μοναδικό ήχο τους και τα όσα θα συμβούν.

Εισιτήρια για τις δύο συναυλίες προπωλούνται προς 10 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 12 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr (Αθήνα), www . fixfactoryofsound . gr (Θεσσαλονίκη) και www.viva.gr

ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC + opening acts (tba)

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου , Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 / www.fixfactoryofsound.gr) και Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα , 210 3450817, www.fuzzclub.gr).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Γραφείο Τύπου / Επικοινωνία:

Θωμάς Μαχαίρας (Αθήνα) / thomasmachairas@ fuzzproductions.gr / 6936 161979
Γιάννης Λυμπέρης (Αθήνα) / johnlimberis@ fuzzproductions.gr / 6945 622781

Αλέξανδρος Σαλαμές (Θεσσαλονίκη) / alex@ artontheroad.gr
Οι τρεις Θρακιώτες, με εργαλεία τους τις γκάιντες, τις λύρες, τα νταούλια, παρασέρνουν στο διάβα τους κάθε αναστολή, οδηγώντας σε ένα πρωτόλειο γλέντι. Κανείς δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος όταν παίζουν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC!

Το πάντρεμα της γκάιντας, του νταουλιού και της ηλεκτρικής κιθάρας, μαζί με την ασταμάτητη ενέργεια και το χιούμορ τους, μετατρέπουν κάθε εμφάνισή τους σε μία ζωντανή εμπειρία γεμάτη ένταση και πάθος, που αυτόματα καταλήγει σε ένα “κλείσιμο” ραντεβού για την επόμενη!

Το 2008, ο Γιώργος Σταυρίδης (νταούλι, θρακιώτικη λύρα, φωνή) και ο Βαΐτσης Χαρακοπίδης (γκάιντα, καβάλ, φωνή) ξεκίνησαν να παίζουν σε γάμους, πανηγύρια, δρόμους και διάφορες συνευρέσεις, μέχρι που σε μία γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη με την κιθάρα του και πλέον παίζουν σε κάθε ελληνικό φεστιβάλ, κερδίζοντας συνεχώς νέους φίλους.

Χρησιμοποιώντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, δημιουργούν έναν ιδιαίτερο ήχο βασισμένο και στις προσωπικές επιρροές και καταβολές τους. Οι ίδιοι, δηλώνουν φίλοι του punk αλλά και, από πολύ μικροί, λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής. Το δέσιμο μεταξύ τους, όσο περνάει ο καιρός, τους κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Ο δρόμος είναι πλέον ορθάνοιχτος και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚ C είναι μία από τις εγχώριες μπάντες που θα μας απασχολήσουν πολύ μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;