Φοιτητική ζωή: 5 σημαντικά tips για τον εργαζόμενο φοιτητή
We got your back once more! Δες πώς να την παλέψεις δουλέυοντας και σπουδάζοντας συγχρόνως!

Θα ήταν υπέρ ιδανικό κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου σταδιοδρομίας να μην είχες κανένα άλλο άγχος πέρα των διαβασμάτων σου και ανησυχίες για το μέλλον σου. Κάτι τέτοιο όμως φαντάζει σχεδόν ουτοπικό γενικά και πόσο μάλλον στην χώρα που ζούμε που…guess what? Nothing comes easy. Φοιτητική ζωή και εργασία λοιπόν.

Οι περισσότεροι απο εσάς θα καταλήξετε να δουλέυετε bar και σέρβις, και καλά θα κάνετε γιατί είναι μια συμβατική εργασία που είναι πολύ χρήσιμη και μπορεί να συνδυαστεί με τα ωράρια της σχολής. Αλλά να ξέρετε δεν θα είναι και τόσο απλό. Δείτε παρακάτω 5 tips & tricks για να κάνετε πιο έυκολη την ζωή σας χωρίς να παρεκκλίνετε απο τους στόχους σας!

 

1. Προς θεού, μην κάνεις abuse τα προτερήματα που θα έχεις δουλέυοντας νύχτα.

Και τι εννοώ. Στους εργαζόμενους καταστημάτων εστίασης και πόσο μάλλον νυχτερινής, οι εργαζόμενοι μπορούν να καταναλώνουν εως 3 ή και παραπάνω ποτά free, απεριόριστα με έκπτωση και να δέχονται κεράσματα.

Sounds fun right? Ναι. Μόνο που το αλκοόλ ασκεί critical damage στους νευρώνες του εγκεφάλου σου με αποτέλεσμα να μειώνεται η επίδοσή σου στα διαβάσματα και επιπλέον προκαλεί τρομερή αφυδάτωση, βλάπτοντας σημαντικά τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού σου.

Μπορείς να πιείς 1-2 ποτά, δεν σου κουνάει κανείς το δάχτυλο αυστηρά και επιδεικτικά, απλά φρόντισε να το κάνεις σουκου και φρόντισε να το διασκεδάσεις. Τα σουκου είναι για break. Θα σου γεμίσει τις μπαταρίες. Τις άλλες μέρες μείνε αναλλοίωτα αφοσιωμένος στους στόχους σου.

Related image

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;