Η Online Sales συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας 14 έως 15 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Από neolaia.gr Team 9 Οκτωβρίου 2017

Η Online Sales, ως Customer Experience Provider παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικής εκπροσώπησης στους κορυφαίους της αγοράς. Η καρδιά της αγοράς εργασίας και των ανθρώπων της online sales θα χτυπά στις Ημέρες Καριέρας 14 έως 15 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα και απευθύνονται σε νέους και νέες που αναζητούν εργασία, αλλά και σε επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους ή να δοκιμάσουν νέα μονοπάτια!

Η Online Sales, υποστηρίζοντας τους υποψηφίους στην ανεύρεση εργασίας, κατά την διάρκεια των ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣ θα καθοδηγεί τους επισκέπτες για το πώς θα δημιουργήσουν οι ίδιοι τις προϋποθέσεις για μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία στην εταιρεία.

Ειδικά για ανέργους 18-24 ετών η Online Sales τις 2 ημέρες του event, θα ενημερώνει και θα κατευθύνει τους υποψηφίους να δηλώσουν συμμετοχή στο επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Δράσεις κατάρτισης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών» το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). Κλάδοι στους οποίους μπορούν να απασχοληθούν οι νέοι είναι:

  • του Λιανικού Εμπορίου
  • των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών
  • του Εξαγωγικού εμπορίου

Η οnline sales ενισχύει τη συμμετοχή της αυτή με την επικοινωνία ραδιοφωνικών σποτ σε κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς έχοντας ως κεντρική, δημιουργική στρατηγική την ανθρωποκεντρικότητα, σε απλή, καθημερινή γλώσσα με σκοπό την προσέλκυση νέων βιογραφικών στο δυναμικό της.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά στις Ημέρες Καριέρας 14 έως 15 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι ή μπείτε τώρα στο www.onlinesales.gr για αποστολή βιογραφικού.

Online Sales. The only Way is …. Up !

Αθήνα: Ευμολπιδών 11, 118 54 Γκάζι,
Θεσ/νίκη: 26ης Οκτωβρίου 38-40 546 27,
Τ: 213 0393100
www.onlinesales.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ