Ηλεκτρονικό Εισιτήριο: Ξεκινάει επίσημα! Μάθε ΕΔΩ τα πάντα!
Μάθε τα πάντα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο εδώ!

Ποιο είναι λοιπόν το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο

ΑTH.ENA TICKET: Το πολλαπλό εισιτήριο
Το πολλαπλό εισιτήριο είναι ένα επαναφορτιζόμενο εισιτήριο. Κατά την έκδοσή του φορτίζεται με έναν (1) από τους γνωστούς τύπους εισιτηρίων ή τους νέους που θα δημιουργηθούν στο μέλλον. Εφόσον ο κάτοχός του το διατηρεί σε καλή κατάσταση μπορεί να επαναφορτιστεί αρκετές φορές με έναν τύπο εισιτηρίου κάθε φορά.

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card: Η έξυπνη κάρτα
Η έξυπνη κάρτα ΑΤΗ.ΕΝΑ CARD είναι μια πλαστική κάρτα στο μέγεθος πιστωτικής. Είναι επαναφορτιζόμενη και το βασικό πλεονέκτημά της είναι ότι προσαρμόζεται στις ανάγκες του κατόχου της. Μπορεί να επαναφορτίζεται με διαφορετικά προϊόντα κομίστρου κάθε φορά, ανάλογα με τις μετακινήσεις που επιθυμεί ο επιβάτης.

Η έκδοση της ΑΤΗ.ΕΝΑ Card
Οι επιβάτες που είναι ήδη κάτοχοι καρτών κανονικής τιμής (αξίας €30 και άνω), αλλά και οι επιβάτες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν έξυπνη κάρτα φορτισμένη με προϊόν κομίστρου κανονικής τιμής (αξίας €30 και άνω), μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον ιστότοπο www.athenacard.gr εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία. Με τον τρόπο αυτό η απόκτηση και η αντικατάσταση των χάρτινων καρτών από την έξυπνη κάρτα ATH.ENA θα γίνει σταδιακά και χωρίς ταλαιπωρία.

Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες;

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;