Οι 5 top φθινοπωρινοί προορισμοί στην Ελλάδα!
Δείτε 5 οικονομικούς προορισμούς για φέτος το φθινόπωρο!

Μακριά απο το τσιμέντο και το νέφος της θορυβώδους πρωτέυουσας μας κρύβονται μικροί γραφικοί παράδεισοι που υπόσχονται ανεπανάληπτες στιγμές σε όσους τους επισκέπτονται. Εκεί που τον πρώτο λόγο τον έχει η φύση, και όχι τα αυτοκίνητα και το καυσαέριο θα βρείτε την χαλάρωση και την ηρεμία που τόσο πολύ χρειάζεστε ακόμα και για μια μικρή απόδραση του Σαββατοκύριακου! Δείτε παρακάτω τους 5 ωραιότερους φθινοπωρινούς προορισμούς της χώρας μας!

 

1. Ζαγοροχώρια, Κόνιτσα

KONITSA

Τα 46 χωριά χτισμένα στους πρόποδες της Πίνδου, είναι  χάρμα οφθαλμών με τους πετρόχτιστους οικισμούς και την άγρια ομορφιά της φύσης. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το Πάπιγκο, την Αρίστη και τους Κήπους.

Το φαράγγι του Βίκου είναι ένα από τα μεγαλύτερα, βαθύτερα και εντυπωσιακότερα φαράγγια του κόσμου. Αξίζει όχι μόνο να δείτε αλλά και να περπατήσετε στα μονοπάτια του.

Η περιοχή της Κόνιτσας φημίζεται για τις κατασκευές γεφυριών που παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Η Κόνιτσα θεωρείται η πόλη του καγιάκ και του rafting, προσφέροντας τη δυνατότητα όλο το χρόνο να απολαύσει κάποιος το άθλημα αυτό, ενω μπορεί να ασχοληθεί κανείς και με ορειβασία, ιππασία, το αλεξίπτωτο πλαγιάς, την πεζοπορία, το ποδήλατο βουνού.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;