Αυτή είναι η καλύτερη χώρα για να εργάζεσαι!
Που πηγαίνει ο κόσμος για να αποκατασταθεί επαγγελματικά;

Η κατάταξη του Bloomberg έδειξε πως, για όσους μεταναστεύουν με κριτήριο το εισόδημα, ο ιδανικός προορισμός είναι η Ελβετία.

Οι ξένοι εργαζόμενοι της χώρας αυτής απασχολούνται κυρίως σε υψηλόβαθμες θέσεις των μεγαλύτερων ιδιωτικών τραπεζών ή ως έμποροι και στελέχω φαρμακευτικών εταιρειών κερδίζοντας περισσότερα από 193.000 δολάρια το έτος.

 

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο μισθό στον κόσμο όσον αφορά αυτούς τους κλάδους, όπως αναφέρεται σε μελέτη της HSBC.

 

Όσον αφορά την ζωή εκεί, η Ελβετία βρέθηκε στην 11η θέση όσον αφορά την οικογένεια και την ενσωμάτωση.

Παρότι φιλοξενεί πάνω από 2 εκατομμύρια μετανάστες, η Ελβετία δεν φημίζεται για την ευκολία ενσωμάτωσης του κόσμου. Η χώρα είναι τέλεια για την ανατροφή παιδιών αλλά όχι και τόσο για την κοινωνική ζωή.

Η Μεγάλη Βρετανία έπεσε 13 θέσεις στην κατάταξη της HSBC για το 2016 αναφορικά με τις οικονομικές προοπτικές των ξένων εργαζομένων. Ακόμη, έπεσε από την Πολωνία και την Τουρκία λόγω του Brexit.

Οι ΗΠΑ κατάφεραν να ανεβούν τρεις θέσεις στην κατάταξη σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση για τα εισοδήματα, αλλά τα ζητήματα ενσωμάτωσης ήταν αρκετά μεγάλα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας βασίστηκαν στις απαντήσεις 27.500 ατόμων από 159 χώρες.

«Από την αγορά ενός ακινήτου μέχρι και τη συνταξιοδότηση, οι μετανάστες μπορούν να πετύχουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους πιο γρήγορα», είπαν οι υπεύθυνοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;