7 γυναικάρες που μπήκαν στο NOMADS και σίγουρα θα μας τρελάνουν!
Ε θα γίνει πανικούλης.

Το Nomads κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου και συγκεντρώσαμε τις γυναικάρες – παίκτριες του. Τις διάσημες δηλαδή, διότι υπάρχουν και κάποιες “άσημες” που μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχεία.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ:

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης και έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ξεκίνησε τη συγχρονισμένη κολύμβηση σε ηλικία 7 ετών και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας από το 2007. Στα 18 της χρόνια είχε την πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες όπου στέφθηκε και 8η Ολυμπιονίκης.

ΟΛΓΑ ΠΗΛΙΑΚΗ:

Η Όλγα Πηλιάκη είναι 28 ετών και μητέρα 2 παιδιών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το μπαλέτο και τη ρυθμική και στα 12 έγινε πανελλήνια πρωταθλήτρια. Στη συνέχεια και ενώ ήταν 14 ετών κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη, στα 16 της την πέμπτη θέση στο παγκόσμιο και στα 19 της χρόνια ως αρχηγός της Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, κατέκτησε την ένατη θέση. Κατόπιν ασχολήθηκε με το χορό και την υποκριτική.

✨❤️#hantampakakia #selfie

A post shared by @olgapiliaki on

Κάτσε κάτω απ´τη μπάρα… Τι τραβάω η γυναίκα!!?? ( λίγο καλοκαίρι ακομα)✨❤️?#hantampakakia @stelioshantampakis #olgapiliaki #ligokalokairiakoma #workout #atthebeach #husbandandwife #havingfun

A post shared by @olgapiliaki on

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΡΑΝΤΖΗ:

Η Δήμητρα Φραντζή είναι προπονήτρια , γυμνάστρια στίβου και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Χαλκίδα. Σπούδασε Νοσηλευτική και έπειτα στη Γυμναστική Ακαδημία. Λατρεύει τα ταξίδια, το διάβασμα και στην καθημερινότητά της η μουσική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Πιστεύει έντονα στο θεσμό της οικογένειας και είναι εξαιρετική μαγείρισσα.

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ:

Γεννήθηκε στην Ελασσόνα στις 6 Ιανουαρίου και μεγάλωσε στο Βόλο. Στην εφηβεία της, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, λόγω των υποχρεώσεων της με την Εθνική Ελλάδος στο άθλημα των καταδύσεων, ενώ απέσπασε πολλές διακρίσεις.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Γυμναστική Ακαδημία, μπήκε στη ζωή της το τραγούδι. Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Εκεί δέχτηκε πρόταση για το πρώτο της δισκογραφικό βήμα.

Λίγο αργότερα παίρνει την απόφαση να κατέβει στην Αθήνα και το 2003 κυκλοφορεί το πρώτο της album με τίτλο «Το πρώτο βήμα».

Παράλληλα με τη δισκογραφική της δραστηριότητα και τις live εμφανίσεις, το 2006 παίρνει μέρος στην τηλεοπτική σειρά “Singles”, κατόπιν προτροπής του φίλου της Γιώργου Καπουτζίδη. Στη συνέχεια, το 2009 εμφανίζεται σε ένα ρόλο πρόκληση για εκείνη, στην «Πολυκατοικία».

Στις αρχές του 2015, η Αποστολία Ζώη, μετά από ένα διάστημα αποχής από τα μουσικά δρώμενα, επιστρέφει δυναμικά με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία, Heaven Music. Την τηλεοπτική σεζόν 2015-16, πήρε μέρος και στο talent show του ΑΝΤ1, “Your Face Sounds Familiar” και έφτασε στον τελικό, αποσπώντας καταπληκτικές κριτικές για τους καλλιτέχνες που μιμήθηκε στη σκηνή του show.

Take me back there…#crete #vacations #red #vitaminsea

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on

Κάποια πόζα…καποια νεύρα το κορίτσι.. ??? #tb #photoshoot #so #serious #mymakeup

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ:

H Χριστίνα Κολέτσα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και κατέβηκε στη Αθήνα το 2006, για τη συμμετοχή της στο Fame Story, το μουσικό talent show του ΑΝΤ1. Έκτοτε, εργάζεται ως τραγουδίστρια. Στον ελεύθερο της χρόνο, της αρέσει πολύ να ταξιδεύει και να βλέπει ταινίες.

#photoshoot #red #downtownmagazine #summer2017 #revealcrochet

A post shared by Astray Artist (@christina_koletsa) on

#summeringreece #summer2017 #loveblue

A post shared by Astray Artist (@christina_koletsa) on

ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ:

Είναι 29 ετών και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Αθήνα. Έχει σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και αργότερα με το χώρο του θεάματος, τηλεόραση-ραδιόφωνο. Τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, το «Πρωινό» με την ομάδα της Φαίης Σκορδά, ενώ εργάζεται και ως ραδιοφωνική παραγωγός στον σταθμό Ρυθμό 949.

Στο shape που κυκλοφορεί… @shapemaggr #covergirl #photoshoot #shape #fitnessgirl #fit #iloveit #cool #happy

A post shared by Μαντω Γαστερατου ? (@madogasteratou) on

Γυμναστική+ ενέργεια+ τέλεια γεύση+ περισσότερη βρώμη = #nestlefitnessbar @nestlefitnessgr #loveit #fitnessgirl #fitgirls #spon #nestle #fitnessinspiration #fit #healthychoices #healthlife

A post shared by Μαντω Γαστερατου ? (@madogasteratou) on

ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ:

Η Νατάσα Καλογρίδη γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Σε ηλικία ενός έτους, ήρθε στην Αθήνα, αλλά επέστρεψε στο Σίδνεϊ, 14 ετών, για να τελειώσει το σχολείο. Ανήσυχο πνεύμα και πολυπράγμων, παράλληλα σπούδαζε σχέδιο μόδας και σε ηλικία 17 ετών βραβεύτηκε με το βραβείο πολιτισμού του Σίδνεϊ. Αυθόρμητη και παρορμητική, εν μία νυκτί, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ήταν 18 ετών και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Τελειομανής και απαιτητική με τον εαυτό της, ξεκινάει μία αναζήτηση μαθημάτων και τρέχει καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ σε σχολές υποκριτικής για να βρει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα.

Έκτοτε έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως το Dogville, Hitchcock Blonde, Πάττυ Χύμα σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη και υπό την αιγίδα του Λάκη Λαζόπουλου, το Angel Baby όπου κέρδισε το 1ο βραβείο γυναικείου ρόλο από το Αθηνόραμα, τις Φόνισσες της Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Απόστολου κ.ά. Έχει συνεργαστεί

με γνωστούς ηθοποιούς όπως οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνά Χατζησάββα, Ναταλία Δραγούμη, Πέγκυ Τρικαλιώτη και άλλους. Στην τηλεόραση την έχουμε δει στις Μάγισσες της Σμύρνης, στην Τυγφλόμυγα, στο Αμάρτημα της Μητρός μου και στο Dancing with the Stars, το χορευτικό talent show του ΑΝΤ1. Κοσμοπολίτισσα, της αρέσουν τα ταξίδια, ενώ αποφάσισε να συμμετάσχει στο Nomads, γιατί της αρέσουν τα δύσκολα.

“The world is your catwalk” Gigi Hadid #Mykonos #MyMykonos #Greece #Cyclades #NatasaKalogridi #MyconianCollectionHotels #GreeceIsForLovers #50ShadesOfBlue #GreekSummer #Catwalk #SloMo #FasionIcon #Απομακρυσμένη @chique_le_frique @fashiomoments @world_lifestyle_blog @women_with_style @myconiancollectionhotels

A post shared by Natasa Kalogridi (@natasa_kalogridi) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;