Game of Thrones: Τι σημαίνει για την Daenerys η αλλαγή μαλλιών της Emilia Clarke;
Η Emilia Clarke μεταμορφώθηκε με την βοήθεια ενός κομμωτή!

Η Emilia Clarke ήταν, μέχρι πρόσφατα, φυσική μελαχρινή. Για τις σκηνές της στο Game of Thrones περνούσε ώρες προετοιμασίας όπου και φορούσε μια εντυπωσιακή περούκα. Αυτά τελείωσαν.

Προς τιμήν της τελευταίας σεζόν της σειράς, η Clarke ανέβασε μια φωτογραφία που παρουσιάζει πως έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της ξανθά!

AAAAHHHHHHH SHHHHIIIII****** ? I done did it. Mother of dragons meet Emilia. Emilia meet mother of dragons. If you squint just so you might never know. ?⚡️ All hail to the magnificence of @kevalexanderhair and @candicebanks74 the genius creators of 'KHALEESI WIG' (and not forgetting all the hair on game of thrones for 8 glorious years) for at long last making this magical moment a reality. ??❤️???? #khaleesikicksoff #gameofthrones #cominghomeneverfeltsogood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke στις

«ΑΑΑΑΑΑΑ ΣΚΑ– το έκανα. Μητέρα των δράκων, από εδώ η Emilia. Emilia, από εδώ η μητέρα των δράκων. Αν μισοκλείσετε τα μάτια μπορεί να μη μας ξεχωρίσετε καν».

Γιατί έγινε, όμως, αυτή η αλλαγή; Τα μαλλιά παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των χαρακτήρων του Game of Thrones, πράγμα που μας ανησυχεί.

Δες ακόμη: Game of Thrones: Οι νέοι χαρακτήρες που θα αποκτήσει η σειρά!

Η Sophie Turner είχε δηλώσει κάποτε στο Refinery29 πως τα μαλλιά της Sansa αλλάζουν αναλόγως με «τα άτομα από τα οποία μαθαίνει, μιμείται ή εμπνέεται».

Ακόμη, κάπως έτσι είχαμε υποψιαστεί την επιστροφή του Jon Snow. Ο Kit Harington δεν είχε κόψει τα μαλλιά του μετά το τέλος της σεζόν, όπου και είχε πεθάνει.

Στον 7ο κύκλο του Game of Thrones, ο κόσμος παρατήρησε μια σημαντική λεπτομέρεια. Θες να δεις;

[01×01-07×05] What do you think of this parallel? ib: @/daxenerys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Game of Thrones ♡ (@queendaenerys) στις

Συγκράτησε τα δάκρυα σου. Αυτό δεν μπορεί να είναι καλό σημάδι. Από την άλλη, βέβαια, η Clarke μπορεί να έκοψε απλά τα μαλλιά της από καπρίτσιο, εξάλλου, πάντα είχε κοντύτερα μαλλιά από την Daenerys.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;