Έρχεται ο νέος κύκλος ReGeneration!
Υποβολή αιτήσεων για το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης από  15 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου

Το ReGeneration, το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, ανοίγει ξανά τις «πόρτες» του και αγκαλιάζει ταλαντούχους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στην Ελλάδα. Ο 5ος κύκλος ReGeneration ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 6 Οκτωβρίου, προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Στο νέο αυτό κύκλο, οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, χρειάζεται να πληρούν όλες τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Νέοι: Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.
  • Πτυχιούχοι: Απόφοιτοι ελληνικών και ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο.
  • Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία: Εργασιακή εμπειρία έως και 3 χρόνων πλήρους απασχόλησης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.
  • Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες: Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Μέχρι σήμερα, μέσω του προγράμματος έχουν απασχοληθεί περισσότεροι από  320 πτυχιούχοι σε  100 συμμετέχουσες εταιρείες, οι οποίες δείχνουν έμπρακτα ότι στηρίζουν την επόμενη γενιά αλλά και ότι συνεχίζουν να επενδύουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, αφού το ποσοστό των συνεργασιών που ανανεώνονται ανέρχεται στο 82%.

Παράλληλα, και στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής και ένταξης καινοτόμων πυλώνων στο πρόγραμμα και σε συνεργασία με το kariera.gr, ξεκίνησε πιλοτικά το ReGeneration Coding School, το πρώτο πρόγραμμα εκμάθησης Java προγραμματισμού στην Ελλάδα, για junior developers, που συνδέει άμεσα τους συμμετέχοντες με την αγορά εργασίας, επιχειρώντας έτσι να δημιουργήσει προσφορά στην ήδη αυξημένη υπάρχουσα ζήτηση. Οι υποψήφιοι που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής του ReGeneration, θα απολαύσουν περισσότερες από 260 ώρες hands-on JAVA Training, σε διάστημα 2 μηνών (4 Σεπτεμβρίου έως και 27 Οκτωβρίου). Το ReGeneration Coding School powered by kariera.gr αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου για στοχευμένη εκπαίδευση σε τομείς της ελληνικής οικονομίας όπου υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ διαθέσιμων θέσεων και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook στο  ή βρείτε μας στο LinkedIn

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;