Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Μπορούμε να μιλάμε πλέον για επανένωση;
Τι συζητήθηκε στην μυστηριώδη συνάντηση μεταξύ των ηθοποιών;

Η Αντζελίνα Τζολί έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ.

 

«Ήταν δύσκολο. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη»,είχε πει στην Sunday Telegraph, «δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό. Είναι δύσκολο».

Η Τζολί και ο Πιτ ήταν μαζί για 12 χρόνια μέχρι που, ξαφνικά, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Δες ακόμη: First they killed my father: Το πρώτο trailer του νέου έργου της σκηνοθέτιδας Αντζελίνα Τζολί!

Τι συνέβη στο Μπέβερλι Χιλς

Η συνέντευξη της Τζολί στην Sunday Telegraph δημοσιεύτηκε ταυτόχρονα με άρθρο της Daily Mail που αναφέρει ότι το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε σε αρκετά φορτισμένο κλίμα σε ένα απομονωμένο σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της: «Πρώτα έφτασε η Αντζελίνα ζολί, η οποία βγήκε μέσα από το πολυτελές αυτοκινητό και μπήκε κατευθείαν στο μικρό σπιτάκι με τα τρία υπνοδωμάτια κάπου απόμερα στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν άβαφη και είχε κάνει τα μαλλιά της μία αυστηρή αλογοουρά. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε ο Μπρατ Πιτ, ο οποίος βγήκε από το αυτοκίνητό του και μπήκε πολύ γρήγορα στο σπίτι».

Στην συνάντηση συμμετείχαν και οι δικηγόροι των ηθοποιών, ωστόσο, φαίνεται πως το κλίμα ήταν πιο φιλικό.

«Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Δεν άφησαν τίποτα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια φρέσκια αρχή» αναφέρει ο βιογράφος του ζευγαριού Ίαν Χαλπερίν.

Αν και οι αιτίες πίσω από τον χωρισμό ήταν σοβαρές (ποτό, ναρκωτικά, καβγάς με τον Μάντοξ, κτλ), φαίνεται πως το ζευγάρι δεν είναι έτοιμο να χωριστεί ακόμη.

«Είναι κάτι την Λιζ Τέιλορ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, ένα διάσημο ζευγάρι που ταλαιπωρήθηκε με χωρισμούς και επανενώσεις» ,λέει το δημοσίευμα.

“Η Αντζελίνα ήταν πολύ θυμωμένη για αυτό το συμβάν στο αεροπλάνο με τον Μάντοξ και τον Μπραντ Πιτ. Τον κατηγόρησε για τα πάντα και ήταν τοξικό. Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους από το περιβάλλον της και κανείς δεν πίστευε πως θα υπάρχει επανένωση. Ωστόσο και οι δύο γνωρίζουν πως είναι περισσότερο ευτυχισμένοι μαζί παρά χώρια, ενώ μόλις πέρασε λίγος καιρός τα πράγματα βελτιώθηκαν μεταξύ τους”, πρόσθεσε ο βιογράφος του ζευγαριού.

Δες ακόμη: Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Τι συνέβη τελικά στην πτήση που «έφερε» το διαζύγιο;

Η Daily Mail υπογραμμίζει, βέβαια, πως η συνάντηση δεν θα οδηγήσει απαραίτητα σε ακύρωση του διαζυγίου.

«Το ζευγάρι δεν προτίθεται να σταματήσει τις διαδικασίες διαζυγίου καθώς πιστεύει ότι είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί που δεν τους εμποδίζει να κάνουν μια καινούργια αρχή» υπογραμμίζεται.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;