Έρχεται η πρώτη σχολή σεξ στην Ελλάδα - Τι θα διδάσκεται!
Η πρώτη σχολή σεξ στην Ελλάδα θα καλύπτει ένα μεγάλο έυρος θεμάτων για το ανθρώπινο σώμα και την σεξουαλική δραστηριότητα!

Η Ειρήνη Χειρδάρη, η οποία είναι η πρώτη Ελληνίδα που ειδικεύεται στα θέματα σεξ, συγκρότησε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για ελεύθερους, στρέιτ και γκέι, με σκοπό να μεταδόσει τα φώτα της.

Σύμφωνα με την Espresso, η Ειρήνη Χειρσάρη έχει συγκροτήσει μια ομάδα καθηγητών, στους οποίους περιλαμβάνετια και ο σεξολόγος Θεόφιλος Καλιτσάρης όπως και ο ψυχολόγος Τόλης Αλεξάνδρου.

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε μια ακαδημία για το σεξ και θα περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το σεξ και ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε! Το πρώτο σεμινάριο αφορά το τάο σεξ για άντρες. Αφορά το πώς να χειρίζεσαι τη σεξουαλική ενέργεια. Είναι τελείως ανώτερη γνώση για το σεξ», αναφέρει η ίδια.

Στο πρόγραμμμα θα περιλαμβάνονται μαθήματα striptease από ειδικούς, κόλπα για αισθησιακό σεξ, πρακτική ταϊλανδέζικου μασάζ καθώς και ταντρικό μασάζ, τεχνικές γυναικείοu αυνανισμού, ολοκληρωτική εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ και οδηγίες για σωστό αυνανισμό για το ανδρικό μόριο.

«Στην αρχή της καριέρας μου ήταν δύσκολο. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι είμαι εξώλης και προώλης. Αν ήμουν άντρας θα ήταν πολύ καλύτερα. Δέχθηκα τρομερό πόλεμο, σαφώς και από δημοσιογράφους. Με κοίταζαν υποτιμητικά. Τώρα γύρισαν όλοι και μου ζητούν συνεργασία. Θέλουν να τους κάνω συνεργασίες» αποκαλύπτει.

«Στον δημόσιο λόγο μας είμαστε πουριτανοί. Στον απλό κόσμο έχω έναν μπαμπά που πληρώνει συνεδρίες για την ανήλικη κόρη του, γιατί έχει μπλέξει με το cyber sex. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν μοντέρνοι μπαμπάδες. Ήδη συμβουλεύω ένα νέο και μοντέρνο ζευγάρι, που επίσης νοιάζεται πάρα πολύ για το σεξ και την ποιότητά του» αποκαλύπτει η κα Χειρδάρη όσον αφορά τους μαθητές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
75 - 48
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1