Πώς το
Ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να διαμαρτύρεται για το συγκεκριμένο έργο!

Μπορεί να ακούγεται σαν ένα κακό αστείο, ωστόσο, η νέα μεταφορά του βιβλίου του Stephen King, “It” στον κινηματογράφο δεν θα γίνει “αναίμακτα”.

Σύμφωνα με το “The Hollywood Reporter”, οι πραγματικοί κλόουν έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται έντονα σχετικά με την κυκλοφορία της ταινίας που περιλαμβάνει τον πιο επικίνδυνο αλλά και ανατριχιαστικό κλόουν στην ιστορία του σινεμά, Pennywise.

Όπως αναφέρουν οι αντιπρόσωποι τους, πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους λόγω αυτού.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο THR η πρόεδρος του World Clown Association, αναφέρθηκε πως πολλά μέλη αναφέρουν πως “έτρωγαν άκυρο” από βιβλιοθήκες και σχολεία τον τελευταίο καιρό λόγω του Pennywise και του “It”.

Η ίδια δήλωσε πως η ταινία έχει επαναφέρει στο μυαλό του κόσμου την φοβία για τους κλόουν, από την οποία ο οργανισμός ακόμη προσπαθεί να ξεφύγει.

Μετά τις φάτσες με τους δολοφονικούς κλόουν που έλαβαν τόπο στην Αμερική (και σε άλλα μέρη του κόσμου) πέρυσι, τα πράγματα είναι αρκετά κακά για τους κλόουν.

 

Ο οργανισμός επιχείρησε να προστατευτεί ενάντια στο φαινόμενο εκδίδοντας έναν οδηγό που ονομαζόταν “WCA Stand on Scary Clowns,” και θύμιζε στους κλόουν πως το επάγγελμα τους είναι κάτι που σκοπεύει στην χαρά και την διασκέδαση και πως “επειδή ένας φοράει μια λαστιχένια μάσκα Halloween, δεν σημαίνει πως είναι κλόουν!”.

Όσον αφορά την ταινία, είπε πως το Pennywise είναι ένας χαρακτήρας φαντασίας και πως “δεν έχει να κάει καθόλου με την τέχνη του κλόουν.”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;