Οι Κλούνεϊ συμμετέχουν στην προσπάθεια κατά των ομάδων μίσους!
Πώς αποφάσισαν να συνεισφέρουν!

Το ίδρυμα Clooney για την Δικαιοσύνη πλέον θα συνεργάζεται με το Southern Poverty Law Center (SPLC) με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για να μπορέσει το δεύτερο να αγωνιστεί κατά των ρατσιστικών οργανώσεων στην Αμερική.

Το ζευγάρι έχει χορηγήσει ήδη 1 εκατομμύριο δολάρια μέσω του ιδρύματος του για την επίλυση προβλημάτων που προέκυψαν έπειτα από τα βίαια επεισόδια στο Charlottesville.

 

«Η Αμάλ κι εγώ να προσθέσουμε τη φωνή μας -και την χρηματική βοήθεια- στον συνεχιζόμενο αγώνα για ισότητα», είπε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, «στον φανατισμό και το μίσος δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν δύο πλευρές».

Το ίδρυμα Clooney για την Δικαιοσύνη λειτουργεί από το 2016 και έχει ως σκοπό την προώθηση της δικαιοσύνης στα δικαστήρια και σε διάφορες κοινότητες παγκοσμίως. Πρόκειται για μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που μελετά την δραστηριότητα ομάδων μίσους και άλλων εξτρεμιστικών γκρουπ.

Μέχρι στιγμής, παρακολουθεί περίπου 1.600 εξτρεμιστικές ομάδες σε όλες τις ΗΠΑ.

«Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε το Southern Poverty Law Center στις προσπάθειές του να αποτρέψει τον βίαιο εξτρεμισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ζευγαριού.

«Αυτό που συνέβη στο Charlottesville και αυτό που συμβαίνει στις κοινότητες της χώρας μας απαιτεί τη συλλογική δέσμευση για να αντισταθούμε στο μίσος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;