Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι άνδρες μυρίζουν καλύτερα από άλλους!
Η όσφρηση παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή ενός συντρόφου!

Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση να βάζει τα θεμέλια για μια γνωριμία αλλά οι υπόλοιπες αισθήσεις θα καθορίσουν εάν το άτομο αυτό μας “κάνει” για κάτι παραπάνω. Ένας από τους βασικότερους παράγοντες στην επιλογή συντρόφου είναι η όσφρηση, το αν μυρίζει άρωμα ή μασχαλίλα εν ολίγοις.

Τι διαφορετικό έχουν, όμως, οι άνδρες που μυρίζουν από φυσικού τους καλά από εκείνους που μυρίζουν κακά; Δεδομένου πως κάνουν και οι δυο κατηγορίες μπάνιο, βέβαια.

Σχετική μελέτη ερεύνησε το θέμα και διαπίστωσε πως οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που τρώνε περισσότερα λαχανικά και λιγότερους υδατάνθρακες.

Η οσμή του σώματος των ανδρών που έφαγαν αρκετά φρούτα και λαχανικά ήταν καλύτερη για τις γυναίκες από εκείνων που είχαν φάει πολλούς υδατάνθρακες, όπως το ψωμί και τα ζυμαρικά.

Ο Ian Stephen του Πανεπιστημίου Macquarie στην Αυστραλία, που συμμετείχε στη μελέτη, μίλησε για αυτήν στο NPR περιγράφοντας πως οι υπεύθυνοι της μελέτης κάλεσαν νέους και υγιείς άνδρες και με ένα φασματόμετρο, μέτρησαν στο δέρμα πόσα φρούτα και λαχανικά έχουν καταναλώσει.

Κατευθείαν, τους έδωσαν ένα T-shirt και τους ζήτησαν να ασκηθούν για να ιδρώσουν. Μετά, έδωσαν τις μπλούζες σε γυναίκες για να τις μυρίσουν και να περιγράψουν την μυρωδιά.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τα φρούτα και τα λαχανικά “κέρδισαν” αυτόν τον γύρο καθώς είχαν πολύ καλύτερες μυρωδιές στον ιδρώτα.

Πέραν αυτών των τροφών, καλές μυρωδιές εντοπίστηκαν και σε όσους έφαγαν λιπαρά, κρέας, αυγό και tofu.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;