10 λόγοι που προτιμάω το deliveras.gr για το online delivery μου!
Υπηρεσίες που ευχόσουν να υπήρχαν. Και μάντεψε. Υπάρχουν. Και αποδεικνύουν γιατί το deliveras.gr είναι η καλύτερη λύση για το online delivery σου!

Ας τους δούμε λοιπόν:

1. Διαθέτει αποκλειστικές προσφορές οι οποίες εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα του delivera σε ειδικό section που μπορείς να δεις εδώ και εδώ.Για παράδειγμα 1+1 σε σουβλάκια, pizza, burger από τα καλύτερα καταστήματα στο είδος!!

2. Ο τρόπος για να πάρεις μία προσφορά στον delivera είναι απλούστατος και αναλυτικότατος, δηλαδή επιλέγεις τα προϊόντα της προσφοράς διαδοχικά με το ειδικά σχεδιασμένο stepper προσφορών, βλέποντας σε κάθε βήμα αναλυτικά τις περιγραφές των προϊόντων και φωτογραφίες τους! Επιπλέον σε περίπτωση που υπάρχει μεγαλύτερη έκπτωση για τα ίδια προϊόντα σε άλλη προσφορά το σύστημα του delivera επιλέγει αυτόματα την πιο συμφέρουσα για εσένα! Τέλος διαθέτει ειδικό σύστημα suggestion προσφορών, αφού εάν βάλεις προϊόν που συμμετέχει σε combo προσφορά, τότε εμφανίζεται σαν προτεινόμενη η προσφορά στην οποία συμμετέχει το προϊόν που έχεις επιλέξει.

3. Το deliveras.gr προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών, στο οποίο ο πελάτης κάνει εξαργύρωση των πόντων του, είτε με κουπόνια φαγητού είτε κάνοντας δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

4. Προσφέρει μόνιμο μηνιαίο διαγωνισμό με έπαθλο ένα iPhone 7 χωρίς κλήρωση! Κάνεις τις μεγαλύτερες παραγγελίες αυτόν τον μήνα; Τσιμπάς ένα iPhone. Τόσο απλά.

5. Η σειρά εμφάνισης των καταστημάτων ανά διεύθυνση γίνεται με βάση τον αριθμό παραγγελιών που δέχεται το κάθε κατάστημα, για να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, αλλά και για να σου εμφανίζονται πρώτα τα καλύτερα καταστήματα ανά περιοχή!

6. Σε όλα τα καταστήματα με mouse over στο logo τους εμφανίζονται οι προσφορές τους και τα δημοφιλέστερα προϊόντα τους, για να μπορείς να επιλέγεις πιο εύκολα το κατάστημα που θα κάνει την παραγγελία σου!

7. Επίσης σε side bar εμφανίζονται προτάσεις από τον delivera με βάση την κουζίνα που έχεις επιλέξει, καθώς και τα δημοφιλέστερα προϊόντα από κάθε κατάστημα αυτής της κουζίνας!

8. Σε όλα τα καταστήματα αναγράφεται ο ακριβής χρόνος παράδοσης των παραγγελιών, δηλαδή ο μέσος χρόνος παράδοσης μαζί με τις τυχόν καθυστερήσεις λόγω φόρτου εργασίας, αφού τα καταστήματα διαχειρίζονται live τον χρόνο παράδοσης που δηλώνεται σε delivera, με αυτόν τον τρόπο ξέρεις πριν παραγγείλεις πότε θα φας, πράγμα που σε βοηθάει στην επιλογή καταστήματος. Μιλάμε για απίστευτη ακρίβει!

9. Στον delivera μπορείς να επιλέξεις με ένα κλικ τα προϊόντα σου και μόνο σε περίπτωση που θέλεις να τροποποιήσεις κάτι πατάς edit σε προϊόν και τότε μπορείς να αλλάξεις μέγεθος ή ζύμη ή να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις toppings ή να γράψεις σχόλια ή οτιδήποτε άλλο!

10. Για το τέλος, κρύβεται κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλεις συνδυαστικά από όσα καταστήματα επιθυμείς με το ίδιο καλάθι αγορών, δηλαδή μπορείς να βάλεις προϊόντα από όσα διαφορετικά καταστήματα επιθυμείς σε ένα καλάθι και να στείλεις μία και μόνο παραγγελία.

Εδώ μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το app για Android και iOs!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 0 
 0