Ο Chris Brown μιλάει ανοιχτά για την κακοποίηση της Rihanna!
Πρόκειται για την πρώτη φορά που αναφέρεται στο θέμα τόσο αναλυτικά!

Ο Chris Brown και η Rihanna ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, μέχρι εκείνο το βράδυ του 2009 που η τραγουδίστρια δέχτηκε επίθεση από τον σύντροφο της μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόντουσαν.

Ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή του και την ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο ενώ η Rihanna, μιλώντας στην Oprah μερικά χρόνια μετά, είπε πως ο Brown ήταν ο έρωτας της ζωής της.

Ο τραγουδιστής σήμερα κυκλοφορεί ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του όπου και μιλάει εκτενώς για το περιστατικό που άφησε την Rihanna με μελανιές και γραντζουνιές.

Στο βίντεο αναφέρει πως τότε, είχε αποκαλύψει στην Rihanna πως είχε κοιμηθεί με μια άλλη κοπέλα προτού τα φτιάξουν και εκείνη είχε σοκαριστεί. “Χάθηκε κάθε εμπιστοσύνη μεταξύ μας”, αναφέρει ο Brown.

“Δεν είμαι εγώ αυτός. Το μισώ. Θα με στοιχειώνει για πάντα”, λέει κοιτώντας το χτυπημένο πρόσωπο της τραγουδίστριας.

Στην συνέχεια αφηγείται πως οι δυο τους είχαν πάει σε ένα πάρτι, όπου βρισκόταν η κοπέλα που είχε κάνει ο Brown χωρίς εκείνος να το ξέρει.

Η Rihanna δεν πίστευε πως εκείνος δεν το γνώριζε και έτσι έφυγαν και τσακώθηκαν στο αυτοκίνητο.

“Με μισούσε. Μετά από αυτό, δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε, απλά δε με εμπιστευόταν μετά από αυτό. Από εκεί και πέρα όλα πήραν την κάτω βόλτα, είχαμε τσακωμούς λεκτικούς, και όχι μόνο. Και από τις δύο μεριές. Την αγαπώ τη Rihanna, αλλά θα είμαι ειλικρινής – παλεύαμε ο ένας με τον άλλον, με χτυπούσε, τη χτυπούσα κι εγώ, αλλά ποτέ δεν ήμασταν εντάξει. Φτάναμε πάντα σε ένα σημείο που το συζητούσαμε και αναρωτιόμασταν “τι στο διάολο κάνουμε;”.

Όταν της έδειξε το κινητό του για να δει πως δεν έχει κάνει κάτι, η άλλη κοπέλα του είχε στείλει μήνυμα, πράγμα που εξόργισε την Rihanna.

“Τρελάθηκε, πέταξε το κινητό και φώναζε ότι με μισεί. Άρχισε να με χτυπάει, ήμασταν σε μια μικρή Lamborghini και πάλευε μαζί μου”, λέει ο Brown περιγράφονταας ότι εκείνη την στιγμή ορκιζόταν πως έλεγε την αλήθεια, αλλά εκείνη συνέχισε να τον χτυπάει.

“Θυμάμαι να προσπαθεί να με κλωτσήσει, αλλά την χτύπησα εγώ. Με μια σφιχτή γροθιά, την χτύπησα στ’ αλήθεια. Και σκίστηκαν τα χείλη της και μόλις το είδα σοκαρίστηκα. Σκέφτηκα ‘τι σκατά, γιατί τη χτύπησα έτσι;'”

“Από εκείνη τη στιγμή αρχίζει να μου φτύνει αίμα στο πρόσωπο και πλακωνόμασταν κανονικά. Πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και προσποιείται ότι τα πετάει έξω από το παράθυρο. Βγαίνω από το αμάξι να ψάξω για τα κλειδιά και κάποιος φώναξε και τότε εκείνη του φώναξε ‘Βοήθεια, προσπαθεί να με σκοτώσει’.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;