Μπιγιονσέ: 5 πράγματα που μάλλον δεν ήξερες!
Κάποια πράγματα που μάλλον δε γνώριζες για το απόλυτο είδωλο!

H Μπιγιονσέ είναι η απόλυτη ντίβα! Κάθε τραγούδι και επιτυχία. Ας δούμε κάποια πράγματα που μάλλον δε γνώριζες γι’ αυτήν.

1.Γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1981 στο Χιούστον των Η.Π.Α.

2. Το 1995, ο πατέρας της, παραιτήθηκε από τη δουλειά του και το οικογενειακό εισόδημα μειώθηκε σε βαθμό που αναγκάστηκαν να μετακομίσουν σε μικρότερο διαμέρισμα. Μετά από λίγο διάστημα, η οικογένεια επανήλθε σε πιο καλά οικονομικά, χάρη στην Μπιγιονσέ, η οποία κατάφερε να ενταχθεί ως μέλος της δισκογραφικής εταιρίας Columbia Records.

Με manager τον πατέρα της, Μάθιου Νόουλς (Mathew Knowles), η Μπιγιονσέ μαζί με τις Destiny’s Child κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα όλων των εποχών και το ποιο εμπορικο γυναικείο συγκρότημα όλων των εποχών.

3. Παρ’ όλη την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος, η Μπιγιονσέ αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα κι έτσι, το 2003 αποχώρησε προσωρινά από το γκρουπ και κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Dangerously in Love», το οποίο την καθιέρωσε ως solo καλλιτέχνιδα, πούλησε 13.000.000 αντίτυπα, κέρδισε πέντε βραβεία Grammy, ενώ επίσης τα τραγούδια της, «Crazy in Love» σε συνεργασία με τον Jay-Z και «Baby Boy» ήταν νούμερο 1 στην κορυφή των Billboard Hot 100.

4. Μετά την οριστική αποχώρηση της Μπιγιονσέ από το συγκρότημα Destiny’s Child αλλά και τη διάλυση του, το 2005, κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της ως solo καλλιτέχνης, με τίτλο «B’Day», την ημέρα των 24ων γενεθλίων της, το οποίο περιείχε επιτυχίες όπως «Déjà Vu», «Irreplaceable» και «Beautiful Liar» σε συνεργασία με την Σακίρα. Το συγκεκριμένο άλμπουμ, πούλησε 540.000 αντίτυπα τη πρώτη εβδομαδα (9.000.000 μέχρι σήμερα) και έγινε δεύτερο πιο επιτυχημένο άλμπουμ της.

5 Η Μπιγιονσέ φοίτησε στο σχολείο St. Mary’s Elementary School, στην περιοχή Fredericksburg του Τέξας, όπου παρακολούθησε και μαθήματα χορού. Το ταλέντο της στο χορό, ανακάλυψε ο καθηγητής της, Darlette Johnson, ο οποίος την παρότρυνε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Σε ηλικία μόλις επτά ετών, έλαβε μέρος σε ένα σχολικό διαγωνισμό και ερμηνεύοντας το «Imagine» του Τζον Λένον, κέρδισε το πρώτο βραβείο. Το 1990, κάνει εγγραφή στο σχολείο Parker Elementary School, το οποίο ήταν σχολείο τεχνών κι έτσι συμμετείχε σε χορωδίες κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;