iPhone 8: Διέρρευσαν κατά λάθος όλες οι λεπτομέρειες του!
Η Apple κυκλοφόρησε από λάθος τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone!

Από την διαρροή αυτή δεν κατάφερε να γλιτώσει και το  HomePod, το νέο “έξυπνο ακουστικό” της εταιρείας που περιείχε μέσα απλά μια εκδοχή του συστήματος, η οποία δεν έπρεπε να δοθεί στο κοινό.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Ας το πάρουμε από την αρχή. Οι προγραμματιστές ανά τον κόσμο προσπαθούσαν καιρό να βρουν αναφορές για το νέο iPhone που να ικανοποιούν την περιέργεια τους.

Τελικά, κάτι κατάφεραν να βρουν. Παρότι η Apple είναι γνωστή για την ιδιότητα ης να ελέγχει τις διαρροές…εδώ τα πράγματα ξέφυγαν.

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του είχαν ήδη έρθει στην δημοσιότητα, όπως για παράδειγμα το ότι θα κυκλοφορήσουν 3 μοντέλα και το γεγονός ότι το ακριβότερο θα έχει θόνη που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής μεριάς της συσκευής.

Βέβαια, τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί!

Διαφορετικό σχέδιο

Η εταιρεία ήθελε γενικά το νέο μοντέλο να είναι αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Έτσι, το iPhone 8 θα περιλαμβάνει οθόνη που θα καλύπτει όλη την πρόσοψη του κινητού.

Σύμφωνα με άρθρο του Independent, oι διαρροές έδειξαν πως ένα σχέδιο του τηλεφώνου βρέθηκε μέσα στον κώδικα και τελικά, δημοσιοποιήθηκε, ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η εταιρεία χρησιμοποίησε τελικά αυτό το σχέδιο.


Χωρίς Κουμπί Αρχικής Οθόνης και αισθητήρα TouchID

Η εταιρεία ετοιμαζόταν εδώ και καιρό να αφαιρέσει το Home Button…και τελικά το έκανε!

Πολλά από τα αρχεία που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ αναφέρουν πως η Apple έβαλε στο iPhone ένα

εικονικό home button, που θα ενεργοποιείται πατώντας στην οθόνη.

 

Το πρόβλημα είναι βέβαια πως ο home button χρησιμεύει σαν αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά η Apple έχει άλλα σχέδια για τον έλεγχο ταυτότητας των χρηστών που δεν περιλαμβάνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Βελτιωμένη κάμερα

Ο κώδικας που κυκλοφόρησε περιλαμβάνει στα χαρακτηριστικά την λεγόμενη “smartcam”, η οποία φαίνεται πως μπορεί να  ανιχνεύσει τις λεπτομέρειες μιας εικόνας και να αλλάξει τις ρυθμίσεις για να την βελτιώσει όσο περισσότερο γίνεται.

 

Ακόμη, τα αρχεία που διέρρευσαν δείχνουν πως η Appla έχει βάλει μπρος την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου στην νέα της συσκευή.

Αυτή η πατέντα, αφενός θα επιτρέπει στον κόσμο να ανοίξει το  τηλέφωνό του με το πρόσωπό του, αφετέρου θα είναι διαθέσιμη και στους προγραμματιστές για μελέτη.

Αυτό σημαίνει πως το iPhone θα μπορεί να σου εμφανίζει διαφορετικές πληροφορίες, όπως  η απαίτηση κάποιας συγκεκριμένης κίνησης με το πρόσωπο στο ξεκλείδωμα.

 

Πλέον οι πληροφορίες που μένουν να αποκαλυφθούν πώς θα ονομάζεται το νέο μοντέλο, η τιμή του και η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;