Τον Αύγουστο δεν ψάχνουμε δωμάτια, Δουλειά ψάχνουμε!
Όλοι ψάχνουν δουλειά τον Σεπτέμβρη, εσύ θα κάνεις τη διαφορά και θα βρεις από τον Αύγουστο.

Όπου και αν βρεθείς, με όποια παρέα και αν μιλήσεις, το κύριο θέμα συζήτησης που ουσιαστικά μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων έχει να κάνει με τις καλοκαιρινές διακοπές. Φυσικά όσο πλησιάζουμε και στο Δεκαπενταύγουστο η κατάσταση γίνεται όλο και πιο έντονη! «Που θα πας εσύ; Βρήκες δωμάτιο; Ποιες μέρες θα λείψεις;» είναι οι βασικές ερωτήσεις που παίζουν παντού γύρω σου!

Και ερχόμαστε εμείς να σου πούμε ότι το Αύγουστο δεν ψάχνουμε δωμάτια για διακοπές ( αυτά προνοούμε να τα έχουμε κλείσει πιο νωρίς), τον Αύγουστο ψάχνουμε δουλειά!
Ναι πάρα πολύ καλά άκουσες, ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που ανοίγει η εργασιακή σεζόν και όλοι θέλουν να μπουν σε αυτόν προετοιμασμένοι, επομένως οι προσλήψεις ανθίζουν! Άσε που τον Αύγουστο οι περισσότεροι ( αλλά ΟΧΙ ΕΣΥ)  σκέφτονται ή βρίσκονται σε διακοπές οπότε έχεις και μικρότερο ανταγωνισμό.

Αφήνουμε λοιπόν κατά μέρους για την ώρα τις διακοποσκέψεις και πιάνουμε το CollegeLink. Βρες όλες τις εργασιακές ευκαιρίες που δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη προϋπηρεσία μαζεμένες και ίσως αυτός ο Αύγουστος είναι ο τυχερός σου!

Και για να μην λες ότι δεν σε προσέχουμε, σου έχουμε και προτάσεις 😉 :

  1. Back Office Executive (Entry Level) @ Gleek.gr

Το Νο1 ελληνικό eshop ομορφιάς αναζητά Entry Level Back Office Executive. Αν λατρεύεις τα προϊόντα ομορφιάς, είσαι επικοινωνιακή και σε ενδιαφέρει ο digital χώρος του e-commerce τότε αυτή η ευκαιρία είναι για εσένα!

  1. B2B SALES ACCOUNT MANAGER @ e-table.gr

Δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να δουλέψεις σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο ελληνικό startup!
Η e-table.gr αναζητά B2B Sales Account Manager πλήρους απασχόλησης για την ανάπτυξη και διαχείριση ενός δυναμικού δικτύου εταιρικών πελατών στον κλάδο εστίασης. Μισθός: 750-900 ευρώ

  1. e-Forms Designer @ Maran Tankers

Μία ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της ναυτιλίας και μέλος του Angelicoussis Group αναζητά ένα νέο με ιδιαίτερη διάθεση για εργασία και προσωπική ανάπτυξη ώστε να απασχοληθεί για 8 μήνες ως e-Forms Designer!

  1. Web Designer (Internship) @ GrowthRocks

Είσαι νέος δημιουργικός Web Designer;

Βρες τη θέση σου στη μοναδική ομάδα της GrowthRocks!

  1. Music Intern @ Digital Minds

Ήρθε η ώρα να κάνεις το πάθος σου για τη μουσική full time δουλειά! Η διεθνής ομάδα της Digital Minds αναζητά Music Intern.

  1. Customer Service Representative @ Teleperformance Greece

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; ☎

Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece , εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 250 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση, κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;