Η Έμμα Γουάτσον ζητά την βοήθεια του κοινού!
Πώς θα μπορούσε να την βοηθήσει ο κόσμος;

Μπορεί η Έμμα Γουάτσον να εμφανίζεται συχνά στις οθόνες μας ως celebrity, αυτό όμως δεν την κάνει λιγότερο άνθρωπο. Η ηθοποιός είναι ακόμη μια από εμάς και γι’ αυτό ακριβώς δεν δίστασε να ζητήσει την βοήθεια του κοινού με ένα πρόβλημα της.

Πριν λίγες μέρες, η Γουάτσον έχασε τα δαχτυλίδια της και έτσι αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια του κόσμου μέσω social media σε μια ελπίδα να τα βρει.

Όλα ξεκίνησαν όταν επισκέφτηκε το Mandarin Oriental Spa στο Λονδίνο για μια περιποίηση. Όπως συνηθίζεται άφησε τα προσωπικά της αντικείμενα σε ένα ντουλαπάκι του σπα, μαζί με τα τρια ασημένια δαχτυλίδια της.

Όταν έφτασε στο σπίτι της διαπίστωσε πως τα είχε ξεχάσει, κάλεσε την ασφάλεια του spa αλλά ήταν πια αργά, καθώς τα δαχτυλίδια δεν ήταν πια εκεί.

Η ηθοποιός ζήτησε, λοιπόν, την βοήθεια του κόσμου και ανέβασε μια φωτογραφία των δαχτυλιδιών στα social media γράφοντας πως: «Αν, κατά τύχη, κάποιος από εσάς ήταν στο Mandarin Oriental Spa την Κυριακή από τις 3 το μεσημέρι κι έπειτα και είδε κάπου τα δαχτυλίδια μου ή κατά λάθος τα πήρε ή ξέρει κάτι γι’ αυτά, δεν μπορώ να περιγράψω τι θα σήμαινε για μένα αν με κάποιο τρόπο επέστρεφαν σ’ εμένα, χωρίς επιπλέον ερωτήσεις. Αν τα έχετε δει ή έχετε σχετικές πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στο mail…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
80'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
79'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
7'
56 - 85
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
1'
55 - 51
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;