Σου άρεσε το σπίτι της Carrie Bradshaw; Δες πόσο κοστίζει το ενοίκιο εκεί!
Οι ταινίες και οι σειρές που βλέπουμε έχουν ανεβάσει τρομερά τα standars μας για σπίτι!

Τα μεταξωτά βρ- γκουχ. Δεν θα το πούμε αλλά ναι, τα κινηματογραφικά σπίτια θέλουν και κινηματογραφικού επιπέδου πορτοφόλια.

Αξίζει, όμως, να μάθουμε, ακόμη και αν δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί, πόσο κοστίζει η διαμονή σε ένα τέτοιο σπίτι;

Σίγουρα θα χρειαζόταν ένα αρκετά μεγάλο πορτοφόλι, καθώς η τιμή αυτών των σπιτιών έχει ανεβεί μετά την κινηματογραφική τους προβολή.

Ας δούμε για τι αριθμούς μιλάμε:

When Harry Met Sally

Το διαμέρισμα του πρωταγωνιστή βρίσκεται σε ένα κτίριο στο Greenwich Village. Το συγκεκριμένο μέρος κοστίζει 3.300 ευρώ τον μήνα.

Pretty Woman

Το διαμέρισμα της Vivian βρίσκόταν στο ξενοδοχείο Las Palmas, στo Hollywood, όπου και πληρώνεις 160 ευρώ την εβδομάδα ή 80 ευρώ τον μήνα. Η σουίτα του Edward είναι στο Beverly Hills, στο Regent Beverly Wilshire Hotel, και κοστίζει 33,300ευρώ την εβδομάδα

Sex and the City

Το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, όπως γνωρίζει, και στην ίδια κόστιζε 600 ευρώ τον μήνα. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική βέβαια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις μεσιτικών, σήμερα, το διαμέρισμα αυτό θέλει 2.600 ευρώ.

The Notebook

Το συγκεκριμένο σπίτι, που στην ταινία έχτισε ο Νόα με τα χέρια του, έχει χτιστεί στην πραγματικότητα το 1772. Βρίσκεται στην πολιτεία Charleston στην Νότια Καρολίνα, έχει 4 κρεβατοκάμαρες, πολλά τζάκια και μια μεγάλη σκάλα. Σήμερα, κοστίζει 10.400 ευρώ τον μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;