Πώς είναι η ζωή όταν κανονίζεις με την παρέα σου να πας για Πλωμάρι! #pamegiaplomari
Καλοκαίρι, Πλωμάρι, μεζέδες, θάλασσα. Αυτή είναι ζωή!

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Το Πλωμάρι είναι στην καρδιά μας παντός καιρού αλλά όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι είναι σε μεγάλο βαθμό συνδυασμένο με αυτό.

Ήλιος, θάλασσα, ούζο, μεζέδες… Κάπως έτσι είναι μια κλασική σκηνή των καλοκαιρινών διακοπών μας. Κάθε παρέα λοιπόν που σέβεται τον εαυτό της κανονίζει μια έξοδο για ούζα και μεζέδες. Ειδικά Κυριακή μεσημέρι.

Και αυτά που θα σου περιγράψω είναι σίγουρο ότι σου συμβαίνουν σχεδόν κάθε φορά.

Κυριακή μεσημέρι λοιπόν είτε έχεις πάει για μπάνιο στη θάλασσα είτε όχι, έρχεται η ώρα του φαγητού και αποφασίζεις να κανονίσεις να πάτε κάπου όλοι μαζί για Πλωμάρι.

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις για τη τοποθεσία, εννοείται ότι καταλήγετε στη ψαροταβέρνα που πάτε πάντα ούτως ή άλλως.

Σημασία έχει όμως ότι συνεννοηθήκατε και δεν χάνεις ελπίδα γιατί το ουζάκι σου σε περιμένει.

Φτάνεις από τους πρώτους με 2-3 άτομα και εννοείται ότι δεν έχεις καμία υπομονή για να περιμένεις. Έρχεται λοιπόν ο σερβιτόρος και του λες το κλασικό:

“Περιμένουμε και άλλους αλλά φέρε ένα Πλωμάρι και κανένα μεζέ μέχρι να έρθουν” 

Καταφθάνει σιγά σιγά το team και έρχεται η ώρα να παραγγείλετε όλοι μαζί. Εκεί είναι αυτή η μαγική στιγμή που ο καημένος σερβιτόρος έχει πει όλα τα πρώτα, τα δεύτερα, τα μαγειρευτά, τα ψητά, τα τηγανιτά και υπάρχει ΑΥΤΟΣ ο τύπος που του λέει χωρίς καμία ντροπή:

“Αχ μήπως μπορείτε να τα ξαναπείτε;” 

Οι μεζέδες καταφθάνουν, πέφτετε με τα μούτρα, το ούζο ρέει άφθονο και εδώ εμφανίζεται αυτός ο φίλος που παίρνει πρωτοβουλίες. Γενικά είναι ένας Funny τύπος, αλλά έχει κάποια θέματα. Για παράδειγμα νομίζει ότι οι πατάτες είναι δικές του:

Ή όταν του ζητάνε να βάλει πάγο, το κάνει με τον δικό του… ξεχωριστό Funny τρόπο!

Η συνέχεια θα μπορούσε να είναι σχετικά ήρεμη, εάν δεν υπήρχε αυτός ο φίλος που θα ξεκινήσει την πολιτική συζήτηση, χωρίς κανένα λόγο.

Δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη αφορμή. Ένα απλό ερέθισμα μπορεί να είναι μόνο η αρχή μιας συζήτησης που θα διαρκέσει για την επόμενη μια ώρα τουλάχιστον και αυτό επειδή εννοείται πως θα υπάρχει κάποιος που διαφωνεί μαζί του και θα το εκφράσει.

Και εσύ εκεί απλά, να στέκεσαι πανέμορφος πίνοντας και περιμένοντας να τελειώσει το παραλήρημα.

Κάποια στιγμή, πετάγεται – ευτυχώς για όλους  μας – ένας από την παρέα με μια άκυρη ιστορία για να αλλάξει θέμα συζήτησης.

Δυστυχώς όμως, το μόνο πιο ενδιαφέρον που μπορεί να βρει είναι μια ντροπιαστική ιστορία για κάποιον άλλο από την παρέα.

Κάπως έτσι ξεκινάει ο κυκεώνας ντροπιαστικών αφηγήσεων που ΟΜΩΣ εννοείται ότι απολαμβάνεις, μέχρι να έρθει η σειρά σου.

Όσο περνάει η ώρα και το ούζο συνεχίζει να ρέει άφθονο έρχονται στη συζήτηση ιστορίες από τα παιδικά χρόνια, αναμνήσεις από ξέγνοιαστα καλοκαίρια και κάποια στιγμή η κατάσταση φτάνει στο πιο προσωπικό. 

Σημείωση: Μια καθαρά γυναικεία παρέα θα είχε ξεκινήσει ξεκάθαρα από αυτό το level.

Γυναίκες, αποτυχημένες σχέσεις ή φλερτ, κολλήματα..έρχονται στην επιφάνεια. Ήρθε η ώρα να τα πεις όλα, να τα βγάλεις από μέσα σου.

Και εσύ, εάν δεν ανήκεις σε κάποια από αυτές της κατηγορίες, είσαι ο παρατηρητής που βλέπεις τους φίλους σου να περνάνε καλά και χαμογελάς, γιατί αυτές είναι οι στιγμές που θα θυμάσαι για πάντα!

Εσύ ποιος τύπος είσαι από τους παραπάνω; Μπες στο www.pamegiaplomari.gr απάντησε στις ερωτήσεις και διεκδίκησε μια διπλή θέση για σένα και το +1 σου στο Πάμε για Πλωμάρι. Εκεί σε περιμένει μια παρέα 8 εντελώς άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων μαζί με μεζέδες και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. 

Τι περιμένεις! Στην ελλάδα ζεις, έχει ήλιο! Και όταν  έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι! Και όταν έχει Πλωμάρι, έχει παρέα. Πάμε για Πλωμάρι; 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;