Τι παγωτό να πάρεις ανάλογα με το ζώδιο σου!
Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι παγωτό σου ταιριάζει! Σίγουρα αυτό δεν το περίμενες.

Για να δούμε λοιπόν τι παγωτό πρέπει να δοκιμάσεις ή θα μπορούσε να είναι το αγαπημένο σου σύμφωνα με το ζώδιο σου.

Κριός

Ένας Κριός πάντα εκτιμάει το διαφορετικό και σίγουρα θα του έδινε μια ευκαιρία. Γι’ αυτό ένα παγωτό με μια περίεργη γεύση όπως το φυστίκι είναι ιδανικό για εσένα.

Ταύρος

Ο Ταύρος εννοείται πως είναι καλοφαγάς και καλοπερασάκιας. Γι’ αυτό και θέλει μια πιο “πολυτελή” γεύση, κάτι που να τον διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους. Ένα παγωτό με λευκή σοκολάτα και κάποια ιδιαίτερη επίγευση σίγουρα θα σε γοήτευε.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν θα πάει με τα κλασικά αλλά δεν έχει τόσο ιδιαίτερες γεύσεις όπως ο Ταύρος. Θα μπορούσε δηλαδή να διαλέξει κάτι συμβατικό που όμως συνδυάζεται με κάτι που κάνει τη διαφορά. Για παράδειγμα ένα παγωτό με σοκολάτα και φουντούκι.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος εννοείται αρχικά ότι τρώει πάντα παγωτό χωνάκι και δεν καταλαβαίνει γιατί κάποιοι επιλέγουν κυπελλάκι και χάνουν την μισή μαγεία. Ωστόσο, παραμείνεις κλασικός στο παγωτό, οπότε μια καλή σοκολάτα γάλακτος θα σε απογειώσει.

Λέων

Δεν είσαι Λέων εάν δεν επιλέξεις την πιο επιβλητική και ξεχωριστή γεύση του παγωτατζίδικου. Εάν υπάρχει σοκολάτα με μπέικον θα τη δοκιμάσεις μόνο για να κάνεις τη διαφορά!

Παρθένος

Όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο. Άντε στα κέφια ο Παρθένος θα δοκιμάσει μια στρατσιατέλα για να πει ότι το έριξε έξω. Αν και η βανίλια παραμένει η αγαπημένη σου!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι η κλασική περίπτωση που αποφασίζει να παραγγείλει παγωτό με την προοπτική να πάρει μια άλλη γεύση, να δοκιμάσει κάτι καινούργιο και καταλήγει πάντα στα cookies. Εννοείται πως έχει περάσει αρκετή ώρα δοκιμάζοντας όλες τις γεύσεις. Εάν δεν έκανες κάτι τέτοιο εξάλλου, δε θα ήσουν Ζυγός!

Σκορπιός

Ένα μυστηριώδες άτομο όπως ο Σκορπιός, χρειάζεται και την ανάλογη γεύση παγωτού. Τι πιο ταιριαστό λοιπόν από μια μαύρη σοκολάτα. Παθιασμένος και ιδιαίτερος.

Τοξότης

Εδώ πάμε στην κατηγορία του ζωδίου που πιθανό είναι να έχει κόλλημα με τον καφέ. Επομένως μόλις δει παγωτό με γεύση καφέ εννοείται ότι θα το επιλέξει. Στην ακραία περίπτωση που είσαι Τοξότης και δε σου αρέσει ο καφές, τότε είναι πολύ πιθανό να σου ταιριάζει μια γεύση με καραμέλα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, εξίσου επιβλητικός αλλά αρκετά συμβατικός, οικογενειάρχης, καθόλου οξύθυμος, θέλει κάτι που να τον ηρεμήσει και να τον απογειώσει γευστικά. Το παγωτό που σου ταιριάζει είναι η βανίλια Μαγαδασκάρης.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λατρεύει τις γεύσεις φρούτων στα παγωτά γιατί του ταιριάζουν επειδή του αρέσει το διαφορετικό. Ένα παγωτό με γεύση φράουλα, κεράσι ή μάνγκο είναι κάτι που σίγουρα θα σου άρεσε!

Ιχθείς

O Ιχθείς είναι καλλιτέχνης ή τουλάχιστον καλλιτεχνική ψυχή. Ναι μεν σου ταιριάζει μια περίεργη γεύση αλλά όχι κάτι που να είναι πολύ εξωτικό γιατί στην τελική δεν του αρέσουν τα περίεργα. Απλά είναι εναλλακτικός. Μια γεύση cheescake είναι σίγουρα κάτι που θα δοκίμαζες!

Βρες το καλύτερο πλησιέστερο παγωτατζίδικο και παράγγειλε online τώρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;