3 λογοι που λατρέψαμε το
Έπειτα από 4 χρόνια αδυναμίας να παράξει μουσική, η Kesha επέστρεψε πιο δυναμική από ποτέ!

Το νέο τραγούδι της Kesha, “Praying”, δεν έχει πολλές μέρες στην αγορά αλλά έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου.  Το κομμάτι αυτό, όπως αναφέρει η ίδια, είναι μια “έκθεση” που έχει γράψει η ίδια έχει να κάνει με την υπερνίκηση των δυσκολιών αλλά και με την γαλήνη που βρίσκει κανείς μέσα από την συγχώρεση όσων του έχουν κάνει κακό.

Η Kesha δίνει ευχαριστίες στον Ryan Lewis και τον Ben Abraham που την βοήθησαν να κυκλοφορήσει αυτό το κομμάτι, το οποίο “διοχετεύει όλο αυτό το ωμό συναίσθημα σε ένα δυναμικό τραγούδι”.

Τα τελευταία χρόνια, η Kesha προσπαθεί να απελευθερώσει τον εαυτό της από τα “δεσμά” του συμβολαίου της με τον πρώην παραγωγό  και μέντορα της Dr. Luke, που -όπως ισχυρίζεται η ίδια- την νάρκωσε, την βίασε και της επιτέθηκε λεκτικά κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους για την Sony. 

Η Sony αφαίρεσε τον Dr. Luke από την εταιρεία τον Απρίλιο, σύμφωνα με το Pitchfork, και έτσι η Kesha κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ κυκλοφορεί μέσω της πρώην δισκογραφικής του, Kemosabe.

Δες εδώ: Τι ακριβώς συνέβη με την Kesha;

Στο κομμάτι η Kesha τραγουδά: 

“You brought the flames and you put me through hell / I had to learn how to fight for myself / And we both know all the truth I could tell / I’ll just say this is I wish you farewell”

Όπως φαίνεται, η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να αφήσει πίσω το οδυνηρό της παρελθόν και το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο τραγούδι με ένα τρομερό βίντεο.

Γιατί το λατρέψαμε:

1. Μας δείχνει πως μοιάζει η ελπίδα στις δύσκολες στιγμές

Το βίντεο ξεκινά με ένα ασπρόμαυρο πλάνο όπου η Kesha λέει μερικές πολύ συγκινητικές κουβέντες. Κατά την διάρκεια του τραγουδιού, ξεκινά να αναδύεται από το σκοτάδι ώσπου μια μικρή αχτίδα φωτός εμφανίζεται σιγά-σιγά.

2. Πάει ενάντια στην νόρμα

Σε ορισμένες στιγμές του βίντεο βλέπουμε μερικές τηλεοράσεις πάνω στις οποίες έχουν γραφτεί φράσεις με κόκκινα γράμματα. Μερικές από αυτές τις προτάσεις λένε “Είσαι πολύ αδύνατη”, “Μην είσαι ο εαυτός σου” και τέτοια.

Αυτές στέλνουν από μόνες τους ένα ισχυρό μήνυμα, το οποίο ενισχύει η Kesha σπώντας τες.

3. Μας δείχνει πώς γίνεται κανείς δυνατότερος με τη μέρα

Η Kesha αφήνει την ασπρόμαυρη σχεδία της και ξεκινά να κινείται προς ένα χρωματιστό αύριο. Όχι απλά περπατάει στο νερό, αλλά υπάρχει και ένα ηλιοβασίλεμα.

Η ίδια περνάει το μήνυμα πως έχει αρχίσει να ξεπερνά ό,τι της έκανε ο Dr. Luke και είναι έτοιμη να του ευχηθεί καλή τύχη όσο η ίδια συνεχίζει την πορεία της. Ας ελπίσουμε πώς θα μπορέσει να “πιάσει” την καριέρα της από εκεί που την άφησε και να την πάει πολύ παραπέρα!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;