Snap Maps: Το ξεκαρδιστικό ατύχημα που απέδειξε γιατί αξίζουν απίστευτα!
Οι απόψεις ακόμη διίστανται σχετικά με την νέα προσθήκη που έκανε το Snapchat!

Το Snap Maps χρησιμοποιεί το GPS του κινητού σου για να δείξει που βρίσκεσαι στον χάρη, όπως κάθε άλλη εφαρμογή, αλλά και το που είναι οι φίλοι σου. Μπορείς ήδη να φανταστείς τι χαμό θα έχει προκαλέσει.

Ο κόσμος, ομολογουμένως, έχει φρικάρει με αυτές τις αλλαγές καθώς σκέφτεται πως η ιδιωτικότητα του έχει παραβιαστεί ανεπανόρθωτα. Δεν έχει και τόσο άδικο αλλά αξίζει να σημειωθεί πως το Snap Maps είναι δυνατόν να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Όσο αναρωτιόμασταν εάν θέλουμε να το απενεργοποιήσουμε ή όχι, το Ίντερνετ μας εξασφάλισε ένα περιστατικό με τα Snap Maps που μας έκανε να γελάσουμε τόσο πολύ που αρχίσαμε να πιστεύουμε πως ίσως προσφέρει κάτι τελικά!

 

Για να δούμε τι έγινε εδώ:

https://twitter.com/ALBY_LAD/status/879691207005413376

Στην κάτω αριστερά βλέπουμε ξεκάθαρα ένα τύπο με τη μούρη στη λάσπη ενώ στις άλλες ένα bitmoji – υποθέτουμε του ίδιου τύπου- να στέκεται, να κάνει thumbs up και να μας χαμογελάει.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από έναν φίλο του @ALBY_LAD τον John.

Δες εδώ: Snap Maps: Οι πιο αστείες αντιδράσεις που έχουμε δει!

Ο John είπε στο BuzzFeed πως ο καημένος τύπος στις φωτογραφίες είναι ο φίλος του, ο Dave, στον οποίο αρέσει η ερασιτεχνική φωτογραφία.

Όσο προσπαθούσε να βγάλει μια καλη φωτογραφία κάποιων φεριμπότ, ο Dave κόλλησε στη λάσπη. Όσο περίμεναν βοήθεια λοιπόν, ο John άνοικε το Snapchat και είδε το bitmoji του Dave να χαμογελάει και να του κάνει thumbs up.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνθρωπος στην φωτογραφία είναι μια χαρά και πως δεν έχει πάθει τίποτα.

Όπως είναι φυσικό, το Twitter οργίασε με την εικόνα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;