3 εφαρμογές που είναι φτιαγμένες για τους άπιστους!
Τι μπορεί να σκεφτεί κανείς όταν θέλει να κρυφτεί!

Η τεχνολογία μπορεί να λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας σε πονηριές όπως η απιστία. Λίγο να ψάξεις, να δεις φωτογραφίες, likes, μηνύματα και έχει γίνει η δουλειά. Για τους επαγγελματίες άπιστους, όμως, η τεχνολογία μπορεί να γίνει το τέλειο μέσο κάλυψης!

 

Εντοπίσαμε ορισμένες εφαρμογές που βοηθούν όσους απατούν το σύντροφο τους να κάνουν την δουλειά τους και αυτές είναι:

 

Nosy Trap

Ο σύντροφος σου σε πήρε χαμπάρι; Αυτή η εφαρμογή θα δείξει εάν ισχύει καθώς, μόλις ενεργοποιηθεί, αν προσπαθήσει να το ανοίξει για να το ψάξει ενώ δεν είσαι μπροστά, αυτό απευθείας θα τραβήξει φωτογραφία από την μπροστινή κάμερα.

Private Photo

Πες ότι κάποιος πάει να ψάξει το κινητό σου. Θα κοιτάξει ποτέ μια εφαρμογή όπως το κομπιουτεράκι; Μπα. Το Private Photo βασίζεται σε αυτήν την άποψη και έχει μεταμφιεστεί σε εφαρμογή για υπολογισμούς. Μόλις το πατήσεις, ζητά κωδικό και αν βάλεις τον σωστό, θα δεις ορισμένες φωτογραφίες που ΜΑΛΛΟΝ θα σε τραυματίσουν.

Tiger Text

Το συγκεκριμένο app είχε φτιαχτεί αυστηρά για επαγγελματίες αλλά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς και το χρησιμοποιούν πλέον όσοι κάνουν μαλαγανιές. Όσο το χρησιμοποιείς μπορείς να κρύψεις τα μηνύματα σου και όταν σε καλεί κάποιος, η πέτρα του σκανδάλου ας πούμε, και δεν θες να φανεί, θα βγάλει μια ειδοποίηση πως είναι εκτός λειτουργίας.

Δες ακόμη: Η καθημερινότητα με μια κοπέλα μέσα από 13 κόμικς!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;