Snapchat: Το νέο χαρακτηριστικό που έχει τρελάνει το Internet!
Αναμένεται να γίνει χαμός. - Υ.Γ. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό!

Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, το Snapchat απέκτησε μια νέα ιδιότητα, η οποία ΣΙΓΟΥΡΑ θα καταστρέψει μερικές φιλίες και θα ταράξει μερικές σχέσεις τα επόμενα χρόνια. Η αναβάθμιση της εφαρμογής ονομάζεται Snap Maps και είναι, βασικά, ένας τρόπος να εντοπίζεις τι κάνουν οι επαφές σου σε όλες τις φάσεις της ημέρας.

Ναι, ο κόσμος ΗΔΗ το χρησιμοποιεί για να καταστρέψει τις ζωές των άλλων.

Το Snap Maps χρησιμοποιεί το GPS του κινητού σου για να δείξει που βρίσκεσαι στον χάρη, όπως κάθε άλλη εφαρμογή, αλλά και το που είναι οι φίλοι σου.

Όλοι όσοι χρησιμοποιούν τον χάρτη εμφανίζονται ως “bitmoji”, ένα μικρό άβαταρ που έχει φτιαχτεί από τους ίδιους για να τους μοιάζει. Το bitmoji μετακινείται μαζί σου και μπαίνει και σε δικό του αμαξάκι όταν εσύ πηγαίνεις με αμάξι.

Radio Now 92.1

Οι χρήστες μπορούν, έτσι, να δουν τι συμβαίνει, όταν συμβάινει, όπως, για παράδειγμα, το που βρίσκονται οι σύντροφοι τους μέσα στην μέρα.

Ευτυχώς, το Snap Maps μπορεί να απενεργοποιηθεί με ένα κλικ.

Όλα καλά, έτσι;

Αμ δε. Η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και της Νέας Ζηλανδίας έχουν ήδη προειδοποιήσει τους γονείς για την εφαρμογή και τους συμβουλεύουν να απενεργοποιήσουν το Snap Maps στα κινητά των παιδιών τους.

Πώς μπορεί να εξελιχθεί θετικά όλο αυτό;

Δες ακόμη: Τα 24 πιο αστεία snapchat με ζώα που έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;