5 αλήθειες για όταν βγαίνεις με κάποιον μικρότερο!
Το να βγαίνεις με κάποιον μικρότερο μπορεί να έχει απίστευτη πλάκα!

Τα ραντεβού και η σχέση με κάποιον μικρότερο δεν έχουν ξεπεραστεί εντελώς ακόμη ως κοινωνικά ταμπού, με αποτέλεσμα όσοι το κάνουν να δέχονται συνέχεια ενοχλητικές και αδιάκριτες ερωτήσεις για την σχέση τους.

Η Ρουμανοκαναδή σκιτσογράφος, Cassandra Calin, που έχουμε αγαπήσει μέσα από τα κόμικς της, ξέρει καλά αυτό το συναίσθημα και έτσι, κυκλοφόρησε μια νέα σειρά από κόμικς με τα οποία θα ταυτιστεί ΟΠΟΙΟΣ βγαίνει με κάποιον μικρότερο.

Το “η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός” , αρκεί ο δικός σου αριθμός να είναι εντός των νομίμων πλαισίων και να μην πηγαίνει ακόμη σχολείο.

“Ακούω πως πολύς κόσμος ψάχνει την αγάπη χωρίς επιτυχία, πως έχουν περιοριστικά φίλτρα, μεταξύ των οποίων είναι και η ηλικία,” αναφέρει στο Fox News η April Masini, ειδικός στο θέμα των σχέσεων.

“Όταν ανοίγεις το φάσμα των ηλικιών με τις οποίες θα τα έφτιαχνες και συμπεριλαμβάνεις νεότερους ανθρώπους σε αυτό, έχεις ένα εντελώς νέο γκρουπ να βγεις ραντεβού!”

Το μήνυμα των παρακάτω κόμικς είναι πως δεν χρειάζεται να βασίζεσαι στις απόψεις των άλλων για να είσαι χαρούμενος/-η και πως πρέπει να επιλέγεις την δική σου ευτυχία πρώτη απ’ όλα.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 0 
 1