Netflix: Προσοχή - Η πλατφόρμα έχει βάλει όριο στον αριθμό των downloads που μπορείς να κάνεις!
Τελικά το Netflix offline μπορεί να μην είναι τόσο απλό όσο νομίζαμε!

Το Netflix ανακοίνωσε περήφανο πέρυσι πως στο εξής θα αφήνει τους χρήστες του να κατεβάζουν ταινίες και να τις βλέπουν on-the-go σε μέρη που δεν υπάρχει wi-fi. Τέλεια ιδέα έτσι;

Όπως πάντα, όμως, σε κάθε καλό πράγμα πρέπει να υπάρχει και κάτι αρνητικό!

Αυτό που δεν ξεκαθάρισε η εταιρεία είναι πως οι φορές που μπορεί κανείς να κατεβάσει να δει μια ταινία είναι περιορισμένες, σύμφωνα με το Digital Trends. Η εταιρεία, βέβαια, ισχυρίζεται πως η πληροφορία αυτή βρισκόταν στην διάθεση του κοινού από την πρώτη μέρα.

Ό,τι και να κατεβάσει κανείς έχει μια ημερομηνία λήξης, πράγμα που αναφέρεται στο κομμάτι “Help” της ιστοσελίδας. Αυτό σημαίνει πως έχεις, ας πούμε, 48 ώρες για να δεις μια ταινία που έχεις κατεβάσει.

Ακριβώς. Δεν μπορείς να την κρατήσεις για πάντα. Τα downloads του Amazon Prime εμφανίζουν την ίδια παθογένεια.

Οι χρήστες, λοιπόν, που θέλουν να κατεβάσουν την ίδια ταινία ή να την δουν πολλές φορές πρέπει μάλλον να αναθεωρήσουν την επιλογή τους επειδή αυτές ακριβώς είναι οι λήψεις που φαίνεται πως είναι περιορισμένες, αναφέρει το Android Police.

Το Android Police υπογραμμίζει πως οι δικαιούχοι των ταινιών και των σειρών έχουν την δυνατότητα να βάλουν όριο στο πόσες φορές μπορεί να “κατεβεί” το περιεχόμενο και, επειδή ακριβώς το Netflix δεν έχει την κυριότητα των περισσότερων έργων που περιλαμβάνει, δεν φταίει ακριβώς γι΄αυτό που συμβαίνει.

 

 

Η εταιρεία πράγματι αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως μπορεί να υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των φορών που μπορεί να κατεβάσει κανείς το υλικό ΑΛΛΑ η πληροφορία αυτή είναι θαμμένη στο “Help” τομέα, όπου κανείς δεν θα την βρει, ποτέ.

Ταυτόχρονα, δεν είναι ξεκάθαρο ποιες παραγωγές έχουν περιορισμούς και ποιες όχι, οπότε ο θεατής βαδίζει λίγο στο σκοτάδι.

 

Πρόσεξε, λοιπόν, τι βλέπεις και ξαναβλέπεις!

Ακόμη: 7+1 σειρές του Netflix που πρέπει να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;