Το Summer Fashion & Summer Beauty event για 2η συνεχή χρονιά στο The Mall Athens!
To απόλυτο fashion & beauty event του καλοκαιριού, στο Νο1 προορισμό για μόδα, ομορφιά, αγορά και διασκέδαση

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς κάνουμε ήδη πλάνα για τις διακοπές μας, χωρίς όμως να αμελούμε την ομορφιά και το στυλ μας. Το The Mall Athens, ο Νο1 προορισμός για μόδα, ομορφιά, αγορές και διασκέδαση, διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά το Summer Fashion & Summer Beauty, το πιο εντυπωσιακό event του καλοκαιριού.

Από τις 8 έως και τις 24 Ιουνίου, ειδικοί από το χώρο της μόδας & της ομορφιάς θα βρίσκονται στο αγαπημένο εμπορικό με σκοπό να χαρίσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους για τα απόλυτα trends του καλοκαιριού. Το The Mall Athens, μας προσκαλεί να ζήσουμε και πάλι την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, μέσα από μοναδικές εκπλήξεις και διαγωνισμούς που θα ενθουσιάσουν.

Το The Mall Athens διοργανώνει το πιο λαμπερό event του καλοκαιριού και έρχεται να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες απίθανες στιγμές και ξεχωριστές επιλογές, μέσα από 195 καταστήματα. Διάσημοι fashion editors κορυφαίων περιοδικών, παρέα με γνωστούς influencers θα μας ενημερώσουν για τις νέες τάσεις της μόδας, ενώ επαγγελματίες στυλίστες θα βρίσκονται εκεί για να μας βοηθήσουν να αναδείξουμε το καλοκαιρινό μας στυλ με τον καλύτερο τρόπο. Κορυφαίοι beauty editors αναλαμβάνουν να μας χαρίσουν μοναδικές συμβουλές ομορφιάς, οι οποίες θα μας «συντροφεύσουν» σε όλες τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά μια live φωτογράφηση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα στηθεί για τις ανάγκες του event. Τα happenings θα κορυφωθούν και φέτος, μέσα από την μεγάλη καλοκαιρινή πασαρέλα, όπου μοντέλα θα παρουσιάσουν τις απόλυτες ‘’beachwear” τάσεις του φετινού καλοκαιριού, αναδεικνύοντας τις αμέτρητες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ που προσφέρουν τα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού. Φυσικά, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορους δειγματισμούς αλλά και να συμμετάσχουν σε κληρώσεις προϊόντων από τα αγαπημένα τους brands.

Η βόλτα στα μαγαζιά έχει και αυτό το καλοκαίρι έναν προορισμό! Το The Mall Athens μας καλεί για ακόμη μια φορά να ανακαλύψουμε όλα εκείνα τα μυστικά μόδας και ομορφιάς που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;