Κυκλοφόρησε βίντεο κλιπ με πρωταγωνιστή έναν βομβιστή αυτοκτονίας!
Ένας βομβιστής αυτοκτονίας και τα θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων είναι οι πρωταγωνιστές αυτού του σποτ από την Μέση Ανατολή!

Το σποτ ανήκει σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών από την Μέση Ανατολή, το οποίο έχουν δει στο διαδίκτυο περισσότεροι από 4 εκατομμύρια χρήστες. Οι αντιδράσεις του κοινού είναι ανάμεικτες καθώς ορισμένοι το επαινούν για το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει ενώ άλλοι επικρίνουν τη χρήση θυμάτων επιθέσεων και την απλουστευμένη παρουσίαση των τρομοκρατών.

 

Όπως αναφέρει η Guardian, πρόκειται για τραγούδι και βίντεο στο οποίο τα θύματα τρομοκρατίας έρχονται αντιμέτωπα με καμικάζι αυτοκτονίας και καλούν την εκκλησία να «βομβαρδίσει τη βία με έλεος».

Το βίντεο, εταιρείας με έδρα το Κουβέιτ, διαρκεί 3 λεπτά και έγινε viral.

Το βίντεο αρχίζει με την εικόνα ενός άνδρα να ετοιμάζει ένα γιλέκο γεμάτο εκρηκτικά την ώρα που ένας άνδρας και μια γυναίκα ετοιμάζονται για τον γάμο τους, ένας παππούς παίζει με το εγγόνι του και παιδιά βρίσκονται μέσα στην τάξη τους.

Αρχικά ακούμε την φωνή ενός παιδιού να λέει «Θα μιλήσω στον Θεό για όλα, πως γέμισες τα νεκροταφεία με τα παιδιά μας και άδειασες τα σχολεία μας».

Την ώρα που ο καμικάζ βρίσκεται στον δρόμο για τον προορισμό του, βρίσκεται αντιμέτωπος με θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένα παιδί που υποδύεται τον Ομράν Ντακίς, το αγόρι που το Χαλέπι που φωτογραφήθηκε ματωμένο και σκονισμένο ύστερα από βομβαρδισμό, μια νύφη που επέζησε από τον βομβαρδισμό της αίθουσας στο Αμάν της Ιορδανίας, όπου γινόταν ο γάμος της, ένας άνδρας που έχασε τον γιο του σε χτύπημα στη Βαγδάτη και ένας άλλος άνδρας που επιβίωσε από επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί στο Κουβέιτ.

Στη συνέχεια τραγουδά και ο Hussein al-Jasmi, τραγουδιστής από τα Εμιράτα.

«Αντιμετώπισε τον εχθρό σου με ειρήνη, όχι με πόλεμο, να λατρεύεις τον Θεό σου με αγάπη, όχι με τρόμο, ας βομβαρδίσουμε τη βία με έλεος».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;