Άνδρας απεβίωσε επειδή κολύμπησε με
Ένας άνδρας από το Μεξικό παράκουσε την συμβουλή του tattoo artist του και έκανε μπάνιο μερικές μέρες αφού χτύπησε τατουάζ!

Προσοχή, ανατριχιαστικές εικόνες!

Αν έχεις κάνει τατουάζ σίγουρα έχεις ακούσει πως το μπάνιο στην θάλασσα είναι απαγορευτικό τις πρώτες δυο εβδομάδες, μέχρι να κλείσει η πληγή εντελώς.

Ένας άνδρας αποφάσισε να παρακούσει την οδηγία αυτή και 5 μέρες αφού έκανε τατουάζ έκανε δύο χέρια που προσεύχονται μπροστά από ένα σταυρό, βούτηξε στον κόλπο του Μεξικού.

Αυτή ήταν και η απόφαση που πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή καθώς, την επόμενη μέρα, ανέβασε πυρετό, ανατριχίλες και κοκκίνισμα στο τατουάζ του, όπως αναφέρουν οι ειδικοί του BMJ Case Reports.

Το βακτήριο που προσέβαλε την πλγή ήταν σαρκοβόρο και κατάφερε να “σπάσει” το δέρμα του, οδηγώντας τον σταδιακά στον θάνατο.

Οι φουσκάλες που είχε ο άνδρας δεν είχαν καν κόκκινο χρώμα αλλά μοβ, πράγμα που παρατηρείται στις μολύνσεις, ειδικά στους ανθρώπους που πάσχουν από κίρρωση. Τα αντιβιοτικά που του έδωσαν, σκότωσαν το 60% των βακτηριδίων αλλά το κακό είχε συμβεί.

Independent
Independent

Τα ζωτικά του όργανα είχαν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν και έτσι μπήκε σε τεχνική υποστήριξη, όπου παρέμεινε για περίπου δύο εβδομάδες.

Κάποιοι στιγμή, οι γιατροί άρχισαν να είναι αισιόδοξοι για την κατάστασή του, έχοντας παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, και τον άφησαν να γυρίσει σπίτι.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο άνδρας έπαθε ένα νέο σηπτικό σοκ και τα νεφρά του κατέρερυσαν. Μετά από δύο μήνες σκληρής μάχης, ο άνδρας έφυγε από τη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
2'
73 - 58
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;