Survivor 2017: Αυτή είναι ξεκάθαρα η νέα κλίκα
Μαντέψτε ποια είναι μέρος της!

Το φανατικό κοινό του Survivor 2017 εδώ και αρκετά επεισόδια μιλά για τη δημιουργία μιας νέας και μάλιστα μεικτής κλίκας, με πρωταγωνιστές την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να προσεγγίζει παίκτες των μαχητών μετά τη διάλυση της αρχικής κλίκας των διασήμων.

Φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Σάρα Εσκενάζυ και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Οι περισσότεροι μιλούν για τη νέα κλίκα του Survivor που θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης. Αρκεί να θυμηθούμε και τις απόψεις του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που είχε δηλώσει ανοιχτά σε Συμβούλιο του Νησιού πως θα σταματήσει να ψηφίζει αγωνιστικά αν διαπιστώσει πως κάποιος κινείται σε βάρος της ομάδας των μαχητών.

Οι προβληματισμοί αυτοί όμως απασχολούν και τους παίκτες που βρίσκονται ακόμα μέσα στο παιχνίδι, με τον Μπο που είναι υποψήφιος για αποχώρηση να εκτιμά ότι όταν το Survivor γίνει ατομικό θα δούμε πράγματα που δεν περιμέναμε. “Όταν θα γίνει το παιχνίδι ατομικό βέβαια θα πέσουν πολλές μάσκες και θα δούμε πράγματα που ίσως δεν τα περιμένουμε”, δηλώνει στην κάμερα του Survivor. Πράγματι τότε κάθε παίκτης θα φροντίζει για την προσωπική του επιτυχία και θα οργανώνει τη στρατηγική του κατά τέτοιο τρόπο ώστε να κρατηθεί ζωντανός μέχρι τέλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
9'
0 - 0
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;