Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017 στα Ζώδια 29 Μαΐου – 5 Ιουνίου
Από την Λίλιαν Σίμου. Η Άνοιξη φθάνει στο τέλος της και μαζί οι αγωνίες που βιώσαμε κατά την διάρκειά της. Η εβδομάδα αυτή, που γεφυρώνει δύο εποχές, έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Ας εξετάσουμε τις λεπτομέρειες για τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017:

Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς, μεταξύ του Ουρανού στον Κριό, του Κρόνου στον Τοξότη και του Β. Δεσμού στον Λέοντα, εξακολουθεί να ισχύει, ενώ προστίθεται σταδιακά η Αφροδίτη στον ευρύ και ενδιαφέροντα συνδυασμό. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, η ενέργεια εξωτερικεύεται και φέρνει αρμονία. Πρόκειται για την αρσενική και απαιτητική ενέργεια της δημιουργίας και των ταλέντων.
Δημιουργούμε ξανά, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για αλλαγές με σωστό προγραμματισμό, με αποφασιστικότητα, με θάρρος, με σθένος.
Σαν να βρισκόμαστε σε πυρετό δημιουργικής έκφρασης, αποτολμούμε εκείνο που θεωρήθηκε αδύνατον. Πιστεύουμε ξανά στις δυνατότητές μας, καλλιεργούμε τις ευκαιρίες και αναπτύσσουμε το έργο μας.
Χρειαζόμαστε ελευθερία επιλογών στις δραστηριότητές μας, διαδρομές αναζήτησης, έμπνευση και νέους προορισμούς. Αν έχουμε ηγετικό προφίλ και συγκεκριμένη φιλοσοφία ζωής, θα είναι εύκολο να κατευθύνουμε το έργο μας εποικοδομητικά.
Αν δεν έχουμε επιλέξει αυτό που μας αντιπροσωπεύει, είμαστε σε μία κατάλληλη χρονική στιγμή, προκειμένου να το προσδιορίσουμε.

Δεύτερο ενδιαφέρον σημείο είναι η αντίθεση του Άρη στους Διδύμους προς τον Κρόνο στον Τοξότη.
Σύγκρουση ιδεών, απόψεων, αντιπαραθέσεις και ατυχείς συγκυρίες, ενδέχεται να διαλύσουν συνεργασίες, σχέσεις, ή να δημιουργήσουν βαθιές ρωγμές. Η βαθιά γνώση, αντιπαλεύει την επιφανειακή και επιδερμική άποψη. Η εμπειρία και η σοφία, έρχονται σε αντίθεση με την παραπληροφόρηση.
Χρειάζεται να αναπτύξουμε την ευελιξία και την κατανόηση, προκειμένου να φέρουμε σε ισορροπία τις αντιθέσεις με το περιβάλλον. Να αποφύγουμε αντιδράσεις που προκαλούν πίκρα, θυμό, οργή.
Ο Χείρωνας σε τετράγωνο με την αντίθεση, προβάλει μνήμες από τραυματικές εμπειρίες και ίσως ένα παιδικό τραύμα. Απόρριψη, διαφωνίες, αντιρρήσεις και δεικτική συμπεριφορά που αντιμετωπίσαμε, γίνονται αιτία θλίψης.

Ωστόσο, ένα ακόμη θετικό στοιχείο θα προκύψει από την αντίθεση του Άρη προς τον Κρόνο. Καθώς ο Κρόνος συμμετέχει στο τρίγωνο της φωτιάς, ο σχηματισμός των πλανητών είναι ένας χαρταετός. Κινητοποιεί δηλαδή το Μεγάλο Τρίγωνο και προκαλεί να αποκαλυφθεί το ταλέντο που κρύβει ο καθένας μας σε κάποιον τομέα της ζωής του. Μας απογειώνει, μας βοηθά να ανοίξουμε ορίζοντες.

Ευεργετική στο σύνολό της η μετάβαση από τον Μάιο στον Ιούνιο και αισιόδοξη η έναρξη του καλοκαιριού. Ας ελπίσουμε στο καλύτερο!

Κριός
+Νέες ιδέες και ένα ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες μακριά από τα τετριμμένα και όσα έχετε ως τώρα συνηθίσει. Μία πρόταση, ιδέα ή γνώση σας δίνει έναυσμα να ξεκινήσετε ένα νέο στόχο και μπορεί να τολμήσετε μία καινοτομία. Καθώς σας εμπνέει ό,τι είναι καινοτόμο και πρωτοποριακό, ανανεώνεστε και εισπράττετε εμπειρίες που θα σας ωφελήσουν για να εξελιχθείτε. Μία κατάκτηση μπορεί να σας βοηθήσει σε ιδέες και γνώση. Συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν άποψη, είναι ενδιαφέρουσες αλλά… όχι πάντα ήρεμες!
– Προσοχή σε αμφίβολες ιδεολογίες και υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα. Μπορεί να σας ξεγελάσουν σε ένα χώρο ιδεολογικό ή θρησκευτικό με στόχο να επωφεληθούν σε βάρος σας. Σε νομικές αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Αν είστε σπουδαστές, χρειάζεται συγκέντρωση και πρόγραμμα για να προοδεύσετε. Αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις λεκτικές ή γραπτές, δυσχεραίνουν την ελευθερία έκφρασης. Σας κάνουν όμως πιο έμπειρους και συνετούς. Προσοχή στις μετακινήσεις καθώς υπάρχει τάση για μικρο-ατυχήματα.

Ταύρος
+Αυτή η εποχή σας προσδίδει την έξαψη της αλλαγής που διογκώνεται μέρα με τη μέρα. Η χρονική στιγμή, προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τα «φτερά» σας και να καινοτομήσετε στα προσωπικά και ερωτικά ζητήματα. Αλλάζοντας λίγο την ροή της σχέσης που μπορεί να έχει βαλτώσει, θα αποφασίσετε να την ανανεώσετε και θα αναζωογονηθείτε με το ταίρι σας. Μία προσφορά για επένδυση, θα είναι ριψοκίνδυνη και τα κέρδη ή η απώλεια θα παίζονται στο «πενήντα- πενήντα»!
-Θα σας προτείνουν μία συνεργασία που ενδέχεται να μην είναι επωφελής για σας. Υπάρχει κίνδυνος οικονομικής απώλειας, γι’ αυτό μην κάνετε πολυέξοδες κινήσεις αυτές τις μέρες. Αν είστε χρεωμένοι σε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, συζητήστε για κάποια ρύθμιση. Βρείτε νέες λύσεις, αλλά σίγουρα όχι βιαστικές.

Δίδυμοι
+ Κατακτήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, σας ανανεώνουν και σας δίνουν κέφι και χαρά. Διεκδικητικοί, γοητευτικοί, κερδίζετε το ενδιαφέρον όλων, αλλά παράλληλα είστε σε θέση να κάνετε μία διαφορετική προσέγγιση και να εκπλήξετε το περιβάλλον σας. Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ας βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον από κοινού, για να διατηρείτε την σπίθα της αγάπης σας.
-Δυσκολίες θα επέλθουν, προσπαθώντας να κυριαρχήσετε ή να κυριαρχήσουν σε σας, συνεργάτες και άνθρωποι με τους οποίους έχετε συχνή επικοινωνία. Καθώς δέχεστε προκλήσεις ή πιέσεις, θα είστε ευάλωτοι σε επιρροές ανθρώπων που θα σας θεωρήσουν λιγότερο δυνατούς αυτή την εποχή. Μην πιστεύετε υποτιμάτε τις δεξιότητές σας, σκεφθείτε όμως, προτού αντιδράσετε, τις επιλογές. Προσοχή στον αθέμιτο ανταγωνισμό από εσάς ή προς εσάς.

Καρκίνος
+Κερδίστε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας, προβάλλοντας νέες ιδέες, μία καινοτόμο έμπνευση, κάτι το διαφορετικό. Τολμήστε να βάλετε σε εφαρμογή ένα προσωπικό σας όνειρο. Θα μπορέσετε να ελιχθείτε και να βρείτε πρωτότυπες θέσεις για να επιβληθείτε. Η επικράτηση είναι δύσκολη, αλλά η γνώση και η ετοιμότητά σας, θα σας φέρουν μπροστά από τα γεγονότα. Αρκεί να μην εφησυχάζετε!
Αφήστε ελεύθερη την φαντασία, ακόμη κι αν η υλοποίηση του οράματός σας, απαιτεί μόχθο και κόπο.
-Υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Μην εκτίθεστε και μην μοιράζεστε τα προσωπικά σας ή τα μυστικά σας. Καλό θα ήταν να είστε ευέλικτοι και διορατικοί, καθώς δεν πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη. Ενδέχεται να λένε λόγια που δεν θα σας αρέσουν, παρασκηνιακά.

Λέων
+Η εικόνα του ουράνιου χάρτη αυτή την εποχή προσφέρει θετικές εξελίξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την δημιουργικότητα, το ταλέντο και την τέχνη που μπορεί να ασκείτε, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά. Στις ερωτικές σας κατακτήσεις, θα είστε γεμάτοι σπίθα, ζωή και κέφι. Χαρείτε την αισθηματική σας ζωή με τον καλύτερο τρόπο, αν και θα προκαλείτε την ζήλια στο κοινωνικό ή φιλικό περιβάλλον. Αν είστε μόνοι, σας περιμένει μία γνωριμία που μπορεί να κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον!
-Προσοχή στην αντιζηλία ή την ανταγωνιστική διάθεση, είτε από μέρους σας, είτε από την πλευρά κάποιου φίλου. Ενδέχεται να αισθανθείτε απογοήτευση, γιατί θα θέσουν εμπόδια στους στόχους σας. Θα ήταν σημαντικό, να παραμείνετε ευέλικτοι, να μην παίρνετε πολύ σοβαρά κάθε υπόσχεση και να αποφύγετε δεσμεύσεις σε ένα συλλογικό χώρο. Ωστόσο, αν πιστεύετε στο όνειρό σας, παρά τη δυσκολία και την αντιπαλότητα, θα κατακτήσετε τον στόχο.

Παρθένος
+ Καθώς είναι σημαντικό να διακριθείτε μέσα από προσπάθεια συγκεκριμένη και επιμελή, θα διαπιστώσετε πως αν εμπλακούν άτομα από το κοινωνικό περιβάλλον, θα δημιουργηθεί αναστάτωση. Για τον λόγο αυτό, διασφαλίστε τις συνεργασίες σας από την παρεμβολή τρίτων. Μία πρόταση οικονομικής θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε, αν περιέχει μία νέα ιδέα, ή αφορά ένα νέο αντικείμενο. Πρωτοτυπήστε και προχωρήστε με τόλμη προς μία νέα πρόκληση.
– Παράπονα και αντιζηλία, με εριστική διάθεση, θα φέρουν αδιέξοδο στις σχέσεις και ενδεχομένως θα δημιουργηθούν ανησυχίες για την πορεία των στενών δεσμών ή σχέσεων. Την δυσαρμονία επιτείνει η ανυπομονησία και η κριτική, ως απόρροια της σύγχυσης και της έλλειψης συνεννόησης. Χρειάζεται σύνεση, αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, για να αποφύγετε τις δύσκολες στιγμές της αντιπαράθεσης.

Ζυγός
+Ενδιαφέρουσα περίοδος για γνώση αλλά οι συνθήκες πρακτικά μπορεί να μην σας διευκολύνουν. Μην αποθαρρύνεστε. Προσπαθήστε έστω με πιο αργούς ρυθμούς, να κάνετε αυτό που ονειρεύεστε. Επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε προτεραιότητα στο να αναζωογονηθεί η σχέση σας και να τολμήσετε να δώσετε νέα πνοή στην αισθηματική σας ζωή. Ένα ταξίδι, θα μπορούσε να σας προσφέρει χαρά και να δημιουργήσει καλύτερη διάθεση. Ευνοείται η ανταλλαγή ιδεών και η συζήτηση για μία μελλοντική συνεργασία. Αρκεί να είστε συνετοί και προσγειωμένοι. Καθώς είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις αυτή την εποχή, θα υπάρξουν θαυμαστές που θα επιδιώκουν να κερδίσουν την προσοχή σας, ερωτικά ή φιλικά.
-Δεν σας ευνοεί αυτή η περίοδος για να προχωρήσετε σε παράτολμα σχέδια. Στον στενό σας περίγυρο, υπάρχει μία προδιάθεση να σας προκαλούν αναστολές ή δισταγμούς. Επειδή θα σας φέρνει σε διλήμματα κάθε ανάμιξη, αποφύγετε συζητήσεις, σχόλια ή κριτική. Προσοχή για μικρο-ατυχήματα κυρίως σε μετακινήσεις.

Σκορπιός
+ Σχεδιάζετε ένα νέο οικονομικό άνοιγμα, με τη σκέψη πως θα σας ανοίξει ορίζοντες και θα προσφέρει ευκαιρίες. Ήδη αναζητάτε την καινοτομία στην εργασία σας και η τεχνολογία θα μπορούσε να είναι μία στήριξη στο αντικείμενό σας. Το ίδιο χρήσιμη μπορεί να σταθεί η ιδέα ή η πρόταση που θα έχει κάτι διαφορετικό να επιδείξει. Η επαφή με το εξωτερικό, ή με ένα άτομο επιστημονικά καταρτισμένο για τον τομέα σας, θα είναι επωφελής.
-Εμπόδια θα καθυστερήσουν μία επένδυση, ή πρέπει να είστε αρκετά συνετοί στο κεφάλαιο που επιθυμείτε να ρισκάρετε. Μην εμπλέξετε τα αισθηματικά με τα πρακτικά ζητήματα γιατί δεν μπορείτε να διατηρήσετε το μέτρο. Ίσως ξοδέψετε χρήματα για το ταίρι σας, με κάποια υπερβολή. Μία ερωτική σχέση που σας δημιουργεί ανασφάλεια, είναι πιθανόν να ολοκληρώσει τον κύκλο της αυτή την εποχή.

Τοξότης
+Τολμηροί, ενδιαφέροντες και παρορμητικοί, περισσότερο από το σύνηθες, θα είστε αυτή την εποχή. Γοητεύετε και εντυπωσιάζετε, αλλά επειδή στο ζώδιό σας η πληθωρικότητα είναι υπέρ του δέοντος, ας βάλετε ένα όριο. Ευτυχώς ο Κρόνος σας αναχαιτίζει την υπερβολή σε ένα βαθμό. Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, αλλά πρέπει να υπάρχει υπόβαθρο και όχι μία υπερ-εκτίμηση των δυνατοτήτων σας, γιατί θα είναι απαραίτητο στο μέλλον να στηρίξετε σωστά, ό,τι ξεκινήσετε αυτή την εποχή, προσωπική σχέση ή δραστηριότητα.
-Προκαλείτε τη ζήλια ή τον ανταγωνισμό αυτή την εποχή. Αν και γίνεται κινητήριος δύναμη για να προχωρήσετε, θα παρεμβάλλονται εμπόδια στις σχέσεις και θα έχετε άγχος. Η δράση και η αντίδραση, θα βοηθήσουν να κατανοήσετε την ποιότητα των σχέσεων και να κάνετε επιλογές.

Αιγόκερως
+Ένα μυστικό σας βαραίνει και σας απασχολεί. Προκαλεί αναστάτωση και αγωνία. Προφανώς σας δίνει κίνητρο να είστε στωικοί απέναντι στις καθυστερήσεις Ίσως η συζήτηση με κάποιον που εμπιστεύεστε για τις γνώσεις του, να είναι η βοήθεια που χρειάζεστε, ή η ενθάρρυνση. Θα μπορούσε να σας προτείνει ένα τρόπο προσέγγισης, που δεν έχετε σκεφθεί. Αν είναι ένα δημιουργικό σχέδιο, τότε θα ήταν καλό να βασιστείτε στην άποψη ενός μέλους της οικογένειας, προκειμένου να προχωρήσετε.
-Στον χώρο της εργασίας, αντιμετωπίζετε έναν αθέμιτο ανταγωνισμό. Θα σας δημιουργήσουν περισσότερη σύγχυση ή ανασφάλεια παροδικά. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί λύση σε ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί, παρά μόνο με κάποιον που ξεχωρίζει στην ζωή σας και είναι σε θέση με την ωριμότητά του να σας συμπαρασταθεί. Προσοχή σε ευαισθησίες υγείας, μικρο-ατυχήματα ή μολύνσεις.

Υδροχόος
+Η ανάγκη να δημιουργήσετε οδηγεί σε καινοτόμες ιδέες και ένα τολμηρό στόχο. Πλάι σας είναι αγαπημένοι που έχουν ίδιες ανησυχίες και στόχους με σας. Μία δραστηριότητα ομαδική θα σας φέρει κοντά με άτομα που θα κατακτήσετε με την παρουσία σας και την πρωτοτυπία των ιδεών σας. Θα αισθάνεστε παραγωγικοί, γεμάτοι σπίθα και πάθος. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον, μπορεί να σας διασπάσει από το έργο σας ή να φέρει σε δίλημμα μία επιλογή σας.
-Δυσκολίες θα συναντήσετε, στην ερωτική σας ζωή ή με το παιδί σας, καθώς οι στόχοι ή η κοινωνική ζωή, εμποδίζει την ομαλή ροή της σχέσης. Χρειάζεται υπομονή και αποφυγή λεκτικών αντιπαραθέσεων. Μην επενδύσετε κυρίως οικονομικά σε ένα σύλλογο, ομάδα ή σωματείο, ακόμη και μετά από παραίνεση φίλου, χωρίς να έχετε ελέγξει προσωπικά το κέρδος.

Ιχθείς
+Οι οικογενειακές σχέσεις είναι το βασικό σας ενδιαφέρον, αν και με δυσκολία μπορείτε να τις διατηρείτε σε ισορροπία. Θα τολμήσετε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα της οικογένειας ή τα δικά σας, και ίσως αυτό προσδώσει άγχος. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν πυρήνα με δραστηριότητες για το σπίτι ή την οικογένεια. Οι στόχοι όμως δεν θα ολοκληρωθούν με τους ρυθμούς που επιθυμείτε. Ωστόσο, θα βρείτε λύσεις ευέλικτες και νέες ιδέες.
-Αποφύγετε να παρασύρεστε από ό,τι ονειρεύεστε, δίχως να έχετε μία προσγειωμένη άποψη. Στην ανάγκη, αν αμφιβάλλετε, στηριχθείτε σε κάποιον πιο έμπειρο, σοβαρό ή αξιόπιστο, προκειμένου να σας διευκρινίσει, αν είναι το όραμά σας εφικτό, ή μία ουτοπία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;