Το κρασί παίζει με τους δικούς του κανόνες. Όλα εξαρτώνται από το είδος αλλά και την θερμοκρασία του. Εάν δεν έχει σερβιριστεί στην σωστή θερμοκρασία, το παιχνίδι έχει χαθεί.
Η γεύση και το άρωμα του αλλοιώνονται.
Το κόκκινο κρασί πρέπει να σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου ενώ το λευκό πρέπει να είναι δροσερό.
Αν κάποια στιγμή μέσα στο καυτό καλοκαίρι που έρχεται θελήσεις να πιεις κρασί, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του Μaster Somelier, Brian Mc Clintic.
«Αν έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι το μυστικό να παγώσετε ένα μπουκάλι κρασί μέσα σε λίγα λεπτά, ακολουθήστε το μυστικό που ακολουθώ κι εγώ. Η απάντηση βρίσκεται σε μια σαμπανιέρα με νερό, πάγο και αρκετό αλάτι».
Η κατάψυξη, αν και εύκολη λύση, μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα καθώς, αν το ξεχάσεις μέσα, το μπουκάλ μπορεί να σπάσει ενώ το ψυγείο καθυστερεί.
Κάνε την δουλειά σου βάζοντας το κρασί στην σαμπανιέρα λοιπόν!
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πληροφορική
Πλήρης Απασχόληση
22-01-2024
Αιγάλεω
Αγροτικά
Πλήρης Απασχόληση
24-01-2024
Ηρακλειο Κρητης