O Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε τι θα σπούδαζε αν τα ξεκινούσε όλα από την αρχή!
Εάν είσαι μαθητής ή φοιτητής, μάλλον θέλεις να μάθεις τι είχε να πει ο Μπιλ Γκέιτς για τις σπουδές!

Ο συνιδρυτής της Microsoft πρέπει να νοστάλγησε τα φοιτητικά του χρόνια πριν λίγο καιρό καθώς αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Twitter μερικά μηνύματα εμψύχωσης προς όλους τους νέους που τον ακολουθούν.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως αν βρισκόταν ξανά στην αντίστοιχη ηλικία, θα επέλεγε να σπουδάσει κάτι που να αφορά την νοημοσύνη, την ενέργεια ή τις βιοεπιστήμες, καθώς και οι τρεις τομείς είναι εξαιρετικά υποσχόμενοι και έχουν μεγάλη επιρροή στην κοινωνία.

Πρόκειται για μια αναμενόμενη “επιλογή” σπουδών καθώς οι ειδικοί σε τεχνολογικό και οικονομικό τομέα έχουν αναφέρει πως τα επόμενα χρόνια οι εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη με εντελώς νέους τρόπους με σκοπό να αυτοματοποιήσουν τα εργοστάσια, τους εργοταξιακούς χώρους τους και τις θέσεις λιανικής πώλησης.

 

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει ήδη προβλέψει πως θα υπάρξει ένα “θαύμα ενέργειας” μέσα στην επόμενη 15ετία.

Ταυτόχρονα, η αγορά βιοτεχνολογίας των ΗΠΑ λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς οι επιχειρήσεις προσπαθούν να αναπτύξουν όλο και πιο “έξυπνα” φάρμακα και θεραπείες για ανθεκτικά βακτήρια.

Η συμβουλή που έδωσε ο Γκέιτς δεν είναι τυχαία. Ως πρόεδρος του Ιδρύματος Gates, γνωρίζει αρκετά καλά πόσο μεγάλο πρόοδος γίνεται στην αυτοματοποίηση των εργασιών, την εξάλειψη των ασθενειών και την προσέλκυση εναλλακτικών πηγών ενέργειας στις φτωχές χώρες του κόσμου.

 

Δες αναλυτικά τι έγραψε στο Twitter:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;