Πρωτοφανές επεισόδιο! Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια στη Βουλή! (video)
Δείτε το βίντεο! Απίστευτα πράγματα!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σήμερα στην Βουλή! Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια στη Βουλή!

Μάλιστα, οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πέταξαν νερά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι κύριοι Κασιδιάρης και Δένδιας είχαν μία λεκτική κόντρα, με τον πρώτο όμως να σπρώχνει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής μιλούσε από τα έδρανα και εκείνη τη στιγμή πέρασε από μπροστά του ο κ.Δένδιας. Τότε το Ηλίας Κασιδιάρης του είπε «μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπεις ότι μιλάω». Ο Νίκος Δένδιας σταμάτησε και του ζήτησε το λόγο. Τότε ο χρυσαυγίτης βουλευτής είπε «όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου» και στη συνέχεια επικράτησε το απόλυτο χάος. Βουλευτές καταγγέλλουν πως ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε βίαια τον Νίκο Δένδια, ενώ οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες του πέταξαν με μπουκάλια με νερό.

Τη στιγμή του επεισοδίου σταμάτησε η ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της Βουλής και όταν η εικόνα επέστρεψε ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας έλεγε «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης». Μάλιστα καλούσε τη φρουρά μέσα στην αίθουσα «η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;